cry babies 2019

Cry Babies i Mačci dolaze rasturiti posljednji tulum u Saxu u 2019. godini

Cry Babies grupa je koja u Saxu nastupa od najranijih dana, od njegovog osnutka pa ne čudi da su ih ostavili kao šećer na kraju ove divne 2019. godine.

Dođite u subotu, 28. prosinca 2019. godine na njihov koncert i uvjerite se zašto ih publika toliko obožava. Uz njih nastupaju još jedni dragi i česti gosti kluba bend Mačci. Ulaznice se mogu kupiti na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 20 kuna.

Cry Babies je rokerski bend s 21-godišnjim kontinuitetom pomaknutog promišljanja aranžmana teksta i glazbe. Drsko i domišljato, duhovito i zabavno, ali i teško i mračno obrađuju sve moguće i nemoguće pjesme raznih glazbenih stilova. Njihovim zanimljivim izvedbama pjesama publika se uvijek iznova razveseli, a drugačije neće biti ni ovoga puta pa će na mjestu gdje je sve počelo, zaroniti u daleku glazbenu prošlost, ali odsvirati i neke sasvim nove hitove.

Nevjerojatna obrada pjesme Arsena Dedića On me voli na svoj način vrtjela se po svim radio postajama, a pokazala je kako zvuči ovaj hit u nešto žešćoj verziji, a upravo takav prizvuk imaju i sve druge njihove obrade. Uz to, bend trenutno radi na novom materijalu pa vas možda i iznenade pokojim novitetom.

Svaki naš koncert u Saxu zaista veseli pa tako i ovaj, posljednji u godini. Publiku očekuje pregršt dobrih vibracija, sjajan tulum i jedna krasna glazbena priča. Čut ćete potpuno novu obradu sjajne pjesme ‘Apokalipso’ Darka Rundeka, koju nije potrebno posebno predstavljati, a pokušali smo je, na sebi svojstven način, potpuno preokrenuti naglavačke. Tu su i oni stari coveri poput On me voli na svoj način, Pamtim samo sretne dane, Fly me to the moon, kao i mnoge druge glazbene poslastice”, poručuju iz benda.

Grupa “Mačci”

Mačci su poznati publici s mnogobrojnih nastupa na Saxovom programu Cooganje gdje uvijek naprave odličnu, rasplesanu atmosferu, a ni ovoga puta situacija neće biti drugačija.

Taman nakon što Cry Babies naprave svoje i ostave publiku bez daha, na pozornicu se penje još jedan četveročlani bend iz Zagreba koji izvodi najveće hitove Black Keysa, Arctic Monkeysa, Peppersa i ostalih rock velikana.

Dođite na koncert i ražestite se posljednji put u 2019. godini!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Cry Babies i Mačci dolaze rasturiti posljednji tulum u Saxu u 2019. godini

Comments are closed.