pave - osmijeh | 2023.

Pava, hrvatska Norah Jones, predstavlja svoju novu pjesmu naziva “Osmijeh”

Pava, jedna od najperspektivnijih glazbenica nove generacije, objavila “Osmijeh”, prekrasnu ljetnu pjesmu brzog ritma! Pavi tepaju da je hrvatska Norah Jones, a njezine autorske pjesme našle su se na brojnim top ljestvicama. Ona je profesorica pjevanja i klavira u najelitnijoj glazbenoj školi, a prošle je, 2022. godine, objavila od kritike i publike hvaljen debitantski album koji joj je donio nagradu za najbolju mladu pjevačicu. I dodajmo, upravo je najavila koncert u Tvornici Kulture u četvrtak, 15. lipnja 2023. godine.


Pava je s velikim uzbuđenjem objavila novu pjesmu, jednako zaraznu kao i njen osmijeh. A upravo je Osmijeh ime njezine ohrabrujuće himne za sve koji pred ovo ljeto razbijaju glavu velikim planovima. Jedna od najvećih domaćih glazbenih nada oduševila je kritičare i publiku pristupom radu, ali svakom se novom pjesmom ponovno želi dokazati.

Nakon visokih pozicija na hrvatskim top ljestvicama i uspjeha ostvarenog pjesmama Kraj mene i Slobodan, nema sumnje da će Osmijeh ponoviti, ali potencijalno i nadmašiti prethodne rezultate. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Đuro Ravenšćak, a aranžman je djelo cijelog Pavinog šesteročlanog benda. Prateće vokale otpjevale su sjajne Daria Hodnik i Mihaela Karla Palić te Đuro Ravenšćak.

Osim vrhunskog glasa, topao i iskren osmijeh je jedan od najprepoznatljivjiih Pavinih atributa

Objavom albuma prvijenca Prvi koraci, sjajna vokalistica se nametnula i kod publike stvorila određena očekivanja koja sada nastoji opravdati novom pjesmom. Osim vrhunskog glasa, topao i iskren osmijeh je jedan od najprepoznatljivjiih Pavinih atributa po kojemu ju svi vrlo brzo zapamte. Zato je imalo smisla objaviti upravo ovu pjesmu za sve koji do sada možda još ne znaju tko je Pava.

Za Osmijeh je snimljen i atraktivan spot u režiji Tina Majnarića koji je naglasak stavio na iskrene emocije i sreću. A to se vidi po vrhunskim kadrovima brojnih osmijeha koje je pozitivna atmosfera izmamila na lica statista.

Ova catchy pop-funk poslastica je i najava njezinog zagrebačkog koncerta, a svi koji su Pavu ikada poslušali uživo njezin nastup neće propustiti, jer znaju o kakvom se dragulju radi. Osmijehočuvaricu Pavu osim u Tvornici Kulture, u nastavku godine možete uhvatiti u pratnji šesteročlanog benda na brojnim ljetnim pozornicama. Nemojte propustiti koncert Pave i benda u Malom pogonu Tvornice Kulture u četvrtak, 15. lipnja 2023. godine. Ovo je najbolja prilika da se kasnije možete hvaliti kako pratite sjajnu glazbenicu još od koncerta u Tvornici. Više o ovoj mladoj glazbenici doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Pava – Osmijeh

Tagged