frenkie - inshallah | 2023.

Frenkie spotom za pjesmu “Inshallah” najavio svoj reggae album

Poznati bosanskohercegovački reper Frenkie iznenadio je slušatelje novom pjesmom i video spotom! I dodajmo, nakon njegovog posljednjeg albuma na kojem smo ga slušali u prepoznatljivom hip-hop stilu, Frenkie se na novoj pjesmi “Inshallah” pojavljuje u reggae izdanju.

“Zadnji album se zvao Stari Frenkie, a sada vam predstavljamo novog Frenkija“, našalio se reper. A na pjesmi Inshallah čujemo zrelog, melodičnog i raspjevanog Frenkija. Pjesma zrači pozitivom i uz opuštajući video spot totalni je ljetni hit. Video spot potpisuje Adnan Avdić i njegova Nine studio ekipa, dok je za produkciju pjesme bio zadužen zagrebački producent Marko Gaćina iz benda Brain Holidays.

“Ne znam ni ja što se točno desilo, ali samo sam jednog dana počeo pisati reggae pjesme. No, nije mi to prvi put. I prije sam koketirao sa tim žanrom, ali ovaj put je cijeli album tom stilu. Sve to ima veze s mojim duhovnim sazrijevanjem i mojim raspoloženjem. Ovaj zvuk mi trenutno odgovara, tako da – pripremite se za moj prvi reggae album!”, dodao je raspoloženi Frenkie. I dodajmo, na albumu su uz zagrebačkog producenta Marka Gaćine zastupljeni i Toshi Domaćin, producent Helem nejs ekipe, Tina Bukić na back vokalima te slovenski duo RootsinSession soundPier i DJ Fu. A sve što vas zanima vezano za Frenkiea potražite na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Frenkie – Inshallah

Tagged