inspector lewis | kevin whately & laurence fox | 2015.

Inspektor Lewis, britanska detektivska drama, dostupna je na streaming servisu Pickbox NOW i to u svih devet sezona!

Klasična britanska detektivska drama Inspektor Lewis spremna je za streamanje u cijelosti! Točnije, svih devet sezona dostupni su na streamnig servisu Pickbox NOW. Podsjetimo, ova popularna serija koja je započela svoje emitiranje kao spin-off kultne serije “Inspektor Morse” donosi napetu radnju. Ali i intrigantne likove te mračne tajne oxfordskih ulica... Radnja se odvija pet godina poslije smrti inspektora Morsea i u središte stavlja njegova partnera Lewisa kojeg tumači Kevin Whately. Ova uzbudljiva i inteligentna radnja serije Lewis osvojila je kritičare i gledatelje diljem svijeta. A to je potvrđeno visokom ocjenom od 8.2/10 na IMDB-ju.

Ova serija prati inspektora Roberta Lewisa, udovca s iznimnom intuicijom za rješavanje ubojstava i oca dvoje djece. A tu je i tajanstveni detektiv James Hathaway koji skriva svoje osjećaje i prošlost. Dok se Lewis i Hathaway suočavaju s raznovrsnim slučajevima, istražujući motive i tragajući za istinom, serija također donosi neočekivane preokrete u osobnim životima glavnih likova ostavljajući publiku željnu novih slučajeva. Zanimljivost u seriji je da se Colin Dexter, autor romana o inspektoru Morseu, pojavljuje u nekoliko epizoda u kratkim ulogama, poput portira.

Većina serije Inspektor Lewis snimljena je u Oxfordu i okolnim područjima. I to kako bi autentično prikazala grad poznat po svojim fakultetima i povijesnim znamenitostima. No u ovom je serijalu Oxford postao pozornica za uzbudljive detektivske priče i slučajeve. U svakoj epizodi gledatelji će biti uvučeni u mirnu atmosferu grada istražujući tajne i misterije koji se kriju u njegovim zidinama. A britanske detektivske serije osvajaju posebnim šarmom i radnjom koja uvijek drži gledatelje u neizvjesnosti. Stoga je Pickbox NOW pripremio još jedno kriminalističko iznenađenje! Dugo očekivanu miniseriju Agatha Christie: Ubiti je lako, prema istoimenom romanu kraljice misterija i kriminalističkog žanra, možete gledati na Pickboxu NOW od petka, 23. veljače 2024. godine. Više o ovoj krimi seriji doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Inspektor Lewis

Tagged