baš naš sunset 2023 | park jezero bundek zagreb

Baš Naš Sunset festival stigao na Bundek i osvojio publiku – zabavite se na novozagrebačkom moru do 18. lipnja 2023. godine!

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoren Baš Naš festival – Sunset edition 2023 – posebno proljetno izdanje ove popularne zagrebačke manifestacije! U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj 2023. godine nije mogao bolje početi! Festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, već je otvorenjem nove sezone pokazao zašto ga smatraju festivalom najbolje atmosfere. Brojni posjetitelji jedva su dočekali dobru zabavu, poseban proljetni ugođaj i odličnu ponudu hrane i pića.


A za nezaboravan provod pobrinuo se bend Ljetno kino koje je priredilo sjajan koncert te rasplesalo i raspjevalo dobro raspoloženu publiku među kojom su se mogla prepoznati i mnoga poznata lica. Uz predivan zalazak sunca nad jezerom družili su se Igor Barberić, Marijana Mikulić, Filip Vidović, Paula Tonković, Martina Stjepanović, Lea Mijatović, Mia Čičak Miach, ali i brojni drugi.

Kao i uvijek do sada i ovogodišnje izdanje manifestacije Baš Naš festival – Sunset edition 2023 oduševilo je prisutne lijepim uređenjem i brojnim produkcijskim elementima. I dodajmo, memorije brojnih pametnih telefona postale su prepuna već prve večeri. Naime, photopointovi i posebne selfie-zone mamile sve posjetitelje željne stvaranja fotografija za pamćenje. No, nije se samo za dobru fotku čekalo u redu…

Odlična gastronomska ponuda opet se pokazala adutom Baš Naš Sunset šarenog proljetnog festivala

Do nedjelje, 18. lipnja 2023. godine, u zelenoj oazi Bundeka, posjetitelji imaju priliku uživati u raznolikoj street food ponudi. A nju su pripremili cjenjeni hrvatski chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Sudeći prema prvoj večeri, popularni “kotač od sira” pokazao se najtraženijim jelom, uz sočne burgere i wrapove koje svi obožavaju. Baš zato, skriven od gradske gužve, s opuštenom atmosferom koju nudi nova lokacija, Baš Naš Sunset 2023 savršeno je mjesto za druženje nakon posla. Ali i za večernji izlazak ili kratki bijeg od obaveza uz osvježavajuće koktele.

Osim toga, omiljeni zagrebački festival nudi bogati glazbeni program. Već ovaj vikend, 3. i 4. lipnja, na pozornicu će se popeti Songkillers i zabaviti sve posjetitelje. A vikend nakon, 9. lipnja, nastupa Cubismo koji će sa svojim latino i salsa ritmovima podići atmosferu. Ovaj proljetni festival, nezaobilazna je lokacija za dočekati zagrebačko ljeto. Ali je i glavno odredište za stvaranje nezaboravnih uspomena, s idiličnim uređenjem i pogledom na predivno jezero… Pogotovo uz “sunset”, kako i samo ime festivala kaže. Sve informacije o festivalu Baš Naš Sunset dostupne su na službenim Facebook i Instagram stranicama. I dodajmo, kada ste već na Bundeku, posjetite i Pop up by the Lake, festival koji se održava sve do nedjelje, 2. svibnja 2023. godine.

FOTOGALERIJA: Baš Naš na Bundeku!

Tagged