#želimsvemogusve 2020 - alis marić, neva tolle, iva šulentić i kristina ivanuš

ŽelimSveMoguSve – zavšila akcija za obnovu Savjetovališta za žene

Autonomna ženska kuća Zagreb i City Center one su 15. i 16. studenoga 2020. godine organizirali humanitarnu akciju “ŽelimSveMoguSve” u sklopu koje se prikupljao novac za obnovu u potresu stradalog Savjetovališta AŽKZ za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja.

Zahvaljujući humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve, ambasadorici Kristini Ivanuš, javnim osobama koje su podržale akciju te prije svega posjetiteljima City Centera one koji su se nesebično i u velikom broju odazvali, potreban iznos za sanaciju Savjetovališta AŽKZ prikupljen je u rekordnom roku.

U samo tri dana, u City Centeru one East i West, prodajom hoodica i majica sa snažnim porukama, prikupljeno je sjajnih 54.700 kuna. Na taj iznos City Center one donirao je dodatnih 40.000 kuna, čime je ukupna donacija za obnovu Savjetovališta za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja, dosegnula 94.700 kuna.

“U ime žena i njihove djece koje koriste usluge Savjetovališta i Skloništa AŽKZ i u ime članica naše udruge, zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji ŽelimSveMoguSve. Također, hvala i svima onima izvan Zagreba koji su željeli pomoći na dobroj volji i podršci te naravno hvala City Centeru one na organizaciji i donaciji. Sretne smo što ćemo zahvaljujući donaciji moći sanirati štetu u prostorijama ženskog Savjetovališta AŽKZ, koje je teško oštećeno tijekom potresa u ožujku ove godine te našim štićenicama pružiti sigurno sklonište u nadolazećim mjesecima”, rekla je Neva Tolle iz AŽKZ-a.

Humanitarna akcije #ŽelimSveMoguSve pokazala je kako smo zajedno uistinu jači te da uz malo dobre volje i pozitivne energije možemo ostvariti velike ciljeve i pomoći onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Pomoći možete bez obzira na završetak ove akcije, a više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi azkz.net.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -