kampanja hrvatska volontira 2020 - važna društvena mreža

Deseta kampanja “Hrvatska volontira” odvija se pod pokroviteljstvom Zorana Milanovića

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, pokrovitelj je 10. jubilarne kampanje “Hrvatske volontira”. Na taj način pružio je potporu razvoju i vidljivosti volonterstva u Hrvatskoj. Podsjetimo, Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj organiziraju desetu kampanju “Hrvatska volontira” kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem, kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora. Ovogodišnja kampanja “Hrvatska volontira” održava se od 23. do 26. rujna 2020. godine, a trenutno se prikupljaju prijave volonterskih aktivnosti. Svi organizatori volontiranja mogu do 18. rujna 2020. svoje aktivnosti upisati u online aplikaciju na poveznici “hrvatska.volontira.vcz.hr”, koje će zatim biti dostupne svim građanima i građankama.


Volonterstvo je izraz duboko usađene etike pomaganja i osvještavanja građana, oplemenjujući živote onih kojima se pomaže i onih koji pomažu ili sudjeluju. Uvjeren sam da će i ova kampanja biti autentična manifestacija entuzijazma i požrtvovnosti brojnih naših građanki i građana”, poručio je Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske.

Ovogodišnjom kampanjom želi se podsjetiti koliko volontiranje donosi svakom pojedincu, na koji način nas može zbližiti s drugima u našem okruženju te posljedično koliko doprinosi zajednici u kojoj živimo, a time i društvu u cjelini.

Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža. Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju upućene su volonterima koji svojim angažmanom društvenu mrežu čine Važnom.

Dobro je što ste tu.
Hvala što ste tu.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged