#nebrijem - mario mlinarić i jan kerekeš

Podržite dm-ovu donaciju za istraživanje raka prostate kupnjom ulaznica

Kupnjom ulaznica za predstavu “Ja od jutra nisam stao” koja će se odigrati u subotu, 23. studenog 2019. godine u kazalištu Kerempuh, svi građani mogu sudjelovati u dm-ovoj donaciji Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Dio je to dm-ove movemberske kampanje kojom se želi doprinijeti podizanju svijesti o važnosti muškog zdravlja i preventivnih pregleda te znanstvenim otkrićima koja će unaprijediti liječenje raka prostate. Borba protiv raka, pravovremena dijagnostika i inovativna, personalizirana terapija u fokusu su liječnika i znanstvenika diljem svijeta. Rak prostate je na globalnoj razini drugi najčešći rak u muškoj populaciji, dok je rak testisa najčešći oblik raka kod muškaraca u dobi između 15. i 34. godine.

“Tijekom studenog, mjeseca muškoga zdravlja, organizirali smo aktivnosti kojima želimo doprinijeti muškom zdravlju i potaknuti muškarce da što više brinu o sebi. Tako pozivamo muškarce da posjete internetsku stranicu nebrijem.hr na kojoj im dajemo detaljne upute kako napraviti samopregled testisa, a svaki obavljen pregled doprinosi dm-ovoj donaciji Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Uz to, građani donaciji mogu doprinijeti i kupnjom ulaznica za predstavu Ja od jutra nisam stao, a u sklopu movemberskih aktivnosti u dm-u kupcima za četiri kupljena proizvoda muške njege poklanjamo majicu #NEBRIJEM”, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

Ulaznice za predstavu Ja od jutra nisam stao koja se održava u subotu, 23. studenoga 2019. godine, u prodaji su po cijeni od 75 kuna, a sav prihod namijenjen je donaciji Institutu Ruđer Bošković.

Publiku će zabavljati glumci i glumice Jerko Marčić, Marko Makovičić, Hrvoje Kečkeš, Linda Begonja, Ornela Vištica te Ozren Opačić.

Predstava Ja od jutra nisam stao redateljice Nane Šojlev u izvedbi Satiričkog kazališta Kerempuh temeljena je na dramskom tekstu dramatičarke i spisateljice Une Vizek, a progovara o rodnoj problematici, ali uz bitan sadržajni zaokret – stereotipizirane muške i ženske rodne uloge obrću se na duhovit, apsurdan i nekonvencionalan način, dok uvriježeni klišeji o dinamici muško – ženskih odnosa podliježu satiričkoj oštrici.

NEBRIJEM – Al’ kad brijem, brijem na zdravlje

Hello Movember! Stiglo je vrijeme promjena! Onih nabolje, naravno! Zadatak broj 1 – smanjiti level stresa i povećati level dobrih vibracija i smijeha! Ovo je mjesec u kojem NE brijemo na loše navike već kažemo DA brizi o zdravlju. Pa, već kad se mora brijati, neka se brije samo na pozitivu! Prvi korak prema izboru je korak prema promjeni. Krećete? Priprema, pozor, samopregled!

  • pusti movemberski brk, osvijesti sebe i ostale muškarce o postojanju muških bolesti te budi onaj koji potiče na redovite samostalne kontrole i odlazak na pravovremene liječničke preglede;
  • širenju poruke možeš pomoći i kupovinom u dm-u, jer za četiri kupljena proizvoda muške njege na dar ćeš dobiti majicu #NEBRIJEM; (*)
  • podrži i našu donaciju Institutu Ruđer Bošković za istraživanje i upoznavanje mehanizama novih oblika liječenja raka prostate. Sve što trebaš je pruzeti upute za samopregled testisa na internetskoj stranici NeBrijem.hr, jer ako u razdoblju od 1. do 30. studenoga 2019. godine zajedno prikupimo 30.000 klikova, dm će Institutu donirati 50.000 kuna;

Ovog studenog pokaži svima svoj brk, opremi se arsenalom u dm-u koji će zaštititi tvoju kožu, obavi samopregled te širi vijest dalje i podigni svijesti o raku prostate i testisa, ali i drugih bolesti primarno vezanih uz mušku populaciju!

(*) ponuda traje od 1. do 30. studenoga 2019. godine ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju;


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Podržite dm-ovu donaciju za istraživanje raka prostate kupnjom ulaznica

Comments are closed.