Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević i Ivan Pažanin / westgte 2020

Poznati kuhari i vinari za akciju Hrvatskog društva bolesnika s rakom prostate “Svi za njega”

Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate (HDBR) i poznati hrvatski chefovi kuhinje Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević i Ivan Pažanin, praćeni umjetnikom hrvatskog vinarstva Androm Tomićem, 28. siječnja 2020. godine u restoranu The Loft u Westgate Shopping Cityju organiziraju donatorsku gala večeru pod nazivom “Trio fantasticus za njega”. Donatorska gala večera održat će se u sklopu akcije Svi za njega koju organizira Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate (HDBRP), kojim predsjeda primarijus Egidio Ćepulić.


Rak prostate po učestalosti do sada je bio drugi najčešći zloćudni tumor u Hrvatskoj, a od ove godine se prema istraživanjima popeo na prvo mjesto.

Donatorska gala večera za cilj ima prikupiti sredstva za akciju HDBRP-a, kojom se želi povećati svijest o važnosti pregleda koji omogućuje rano otkriće raka te sprječavanje brzog širenja na ostale organe.

Na gala večeri sjajne mediteranske delicije, koje će pripremati naši vrhunski chefovi u 5 sljedova, pratit će 5 različitih vina hrvatskih vinara – radi se o vrhunskim vinima Vinarije Trapan, Galić Vina, BIBICh vina i Saints Hills Vinarije te desertnom vinu proizvedenom od prosušenog grožđa najkvalitetnijih dalmatinskih sorti – Tomić Petar Hektorovich 2016. Tom će prigodom Andro Tomić, legenda hrvatskog vinarstva, koji samo za tu priliku dolazi sa Hvara, čitati stihove posvećene Mediteranu, a njegovo vino savršeno će se sljubiti s desertom koji priprema Marin Medak iz RougeMarina.

Za vrhunski glazbeni ugođaj svojim sjajnim vokalnim izvedbama uz pratnju klavira pobrinut će se Gabrijela Hrženjak, naša poznata solo pjevačica, a voditelj kroz večer bit će Milan Majerović Stilinović. Gabrijela Hrženjak studentica je solo pjevanja na Akademiji za glasbo u Ljubljani te studentica solo pjevanja u Zagrebu, u klasi profesorice Lidije Horvat Dunjko. U veljači joj izlazi prvi singl u izdanju Croatia Recordsa, a veliki uspjeh ostvarila je prošle godine u showu Zvijezde RTL 2018 gdje se plasirala u top 10. Iza sebe ima i sedam međunarodnih natjecanja iz solo pjevanja.

Na ovoj donatorskoj večeri očekuje se dolazak čelnih ljudi medijske i FMCG industrije te članova Hrvatske gospodarske komore i Američke gospodarske komore u Hrvatskoj.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged