balkanski sex i grad 2 - čipka i čokolada 2019

Predstava Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2 igra u Sceni Vidra

Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2 autora Stanka Holcera je kazališna predstava osmišljena kao hrvatski SEX i GRAD, u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško – ženski odnosi i problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko – muzičkoj izvedbi koja uspješno gostuje po Hrvatskoj i susjednim državama. Predstava “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2” igra u nedjelju, 24. studenoga 2019. godine od 20 sati na Sceni Vidra (Draškovićeva 80).

O predstavi Balkanski seks i grad, čipka i čokolada

Američka serija Seks i grad osvojila je cijeli svijet, a sad i naša regija ima nešto autentično, urnebesnu komediju Balkanski seks i grad po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme.

Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima. I dok Zvjerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni.

U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude?

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz BALKANSKI SEKS I GRAD, koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.

Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer. U predstavi igraju Maja Matijević (Čupka), Danijela Bitić Grbović (Čarna) i Danilo Petrović (voditelj – muška zvjerka).


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged