zagrebački festival 2024

Zagrebački festival 2024 | 71. izdanje ZagrebFesta održat će se u petak, 19. travnja 2024. godine

Zagrebački festival i to njegovo 71. izdanje, održat će se u petak, 19. travnja 2024. godine, s početkom u 20 sati. A mjesto gdje će se održati ovaj glasoviti glazbeni festival je dvorana HoB-a (bivša City Plaza) na adresi Slavonska avenija 6. No, ne brinite. Ukoliko nećete moći uživo gledati ovaj spektakl, prijenos će biti osiguran za Hrvatskom radiju i Hrvatskoj televiziji. A sve dodatne informacije o 71. Zagrebačkom festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

A znamo i tko će doći na Zagrebački festival i svojim nastupom uveličati njegovo 71. izdanje. To su Boris Štok, Cota G4, Dani Kristina, Giuliano, Grupa 777, Hjer feat. Lara, IDEM, Ilma Karahmet, Josip Palameta, Kristijan Kiki Rahimovski, Laura, Leteći Odred, Marija Mirković, Mia Dimšić & Doris Kosović, Milošev feat. Maja Posavec, Natali Dizdar, Roko Vušković, Stefany, Tina Vukov i ToMa.

Dodajmo da će jedan dio programa biti će posvećen i Gabi Novak, ovogodišnjoj dobitnici priznanja za poseban doprinos ZagrebFestu! Također, na Zagrebački festival 2024 stižu i brojna druga poznata glazbena imena, poput Damira Urbana, Vanne, Matije Cveka, Martina Kosovca… A voditelji ovog legendarnog glazbenog festivala su Iva Šulentić i Duško Ćurlić.

VIDEO: Mia Dimšić – Stranac kojeg znam | Zagrebački festival 2023.

Tagged