daria korić - čekaj i strpi se | 2024.

Daria Korić objavljuje svoj novi samostalni singl “Čekaj i strpi se”

Daria Korić objavljuje novi samostalni singl naziva “Čekaj i strpi se” i tako svojim autentičnim stilom i upečatljivim vokalom privlači sve veću pozornost publike. Dodajmo da je ovaj kantautorica relativno nova na glazbenoj sceni, ali je svojim stilom vrlo brzo zaintrigirala mnoge glazbene urednike. A sada nastoji svoj rad podijeliti sa što većim brojem publike koja također ne ostaje ravnodušna na njezinu iskrenu i emotivnu prirodu koju pretače u glazbu.

“U jednoj fazi života sam se uhvatila u klopci zvanoj čekanje. Vrtila sam se u krugu mrtvila i nadanja, ali bez djelovanja. Tada sam shvatila da je čekanje kavez u kojem ne želim provoditi vrijeme dok život juri pored mene. Svatko ima svoje načine napuštanja mjesta u kojima se guše. A moj način prolaženja kroz sve izazove je pjesma”, rekla je Daria Korić koja se nada da će pjesma Čekaj i strpi se pronaći svoj put do onih koji se u njoj prepoznaju. Podsjetimo, Daria je napravila iskorak u glazbene vode objavom svoj debitantskog singla Ne brini. A sva glazba koju stvara temelji se na njenom osobnom iskustvu…

Kao i kod prethodnih pjesama, autorica glazbe i teksta je Daria Korić, a za aranžman je zaslužan Rejhan Okanović. Uz njih, za dionice na vilončelu je zaslužan Stin Lebar, dok je violu i violinu odsvirala Barbara Vlainić. Pijanist Tomislav Gojanović je odsvirao klavirske dionice. Čekaj i strpi se prati i videospot za koji režiju i montažu potpisuje kazališni glumac i redatelj Romano Nikolić, dok je direktor fotografije Mario Delić. Glumice u spotu su Anita Matić Delić, Iva Kraljević i Marta Matoković. Više o ovoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Daria Korić – Čekaj i strpi se & Ne brini

Tagged