zagreb music fest 2024 | src jarun zagreb

Zagreb Music Fest 2024 | Treći dan jarunskog open-air festivala otvara Radio Aktiv, a nastupaju i SARS, Kiril Džaikovski i Dubioza kolektiv!

Zagreb Music Fest 2024 javlja da će zadnju, treću večer ovog urbanog open-air festivala, otvoriti bend “Radio Aktiv”! Tako su već najavljeni bendovi Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i Kiril Džajkovski dobili sjajno pojačanje! Ukratko, njima će se na jarunskoj pozornici u subotu, 1. lipnja 2024. godine, pridružiti rock / ska /reggae bend Radio Aktiv i otvoriti posljednju večer Zagreb Music Festa.

Osim spomenutih izvođača, Zagreb Music Fest 2024 će tijekom prva dva dana ugostiti Parni valjak, Matiju Cveka, Neki to vole vruće, Denis & Denis te Boris Brejcha, jednog od najpopularnijih DJ-eva današnjice. A iz organizacije poručuju da se ulaznice sjajno prodaju, a drugi kontingent ulaznica za ovaj koncert će uskoro biti rasprodan, nakon čega će cijena porasti na 35 eura. I dodajmo, cijena festivalske ulaznice je 80 eura!

Radio Aktiv je rock/ska/reggae bend, a aktivan je od 2009. godine. Njihov prepoznatljiv zvuk odlikuju pjevne melodije upečatljivih stihova i energični nastupi na kojima je nemoguće ne zaplesati. Od najranijih singlova kao što su Vrtimo se, Svaku noć, svaki dan i Stvaran svijet preko Jure, žure, Isto sunce ili Par minuta ljeta do Zašto ne pokažemo djeci i Svaki tjedan, oni isporučuju prepoznatljivu kombinaciju ska/reggae ritmova i energičnog rock prizvuka uz već karakteristične igre riječima. Bilo da se radi o društvenim ili osobnim temama, kritičkom, duhovitom ili emotivnom pristupu. Bend iza sebe ima tri albuma – Grije nas isto sunce (2012.), Stvarnost između reklama (2015.) i Zbiljske vježbe (2023.). Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici. Više o ovom ljetnom open-air festivalu doznajte na službenom Facebook eventu.

VIDEO: Radio Aktiv – U zemlji snova

Tagged