lauba - live vivre - 2020

Stanislav Habjan u Laubi predstavlja svoje najnovije radove, ali i one u trajanju ili tek započete

Najnoviji projekt Stanislava Habjana okuplja njegove najnovije ostvarene radove, kao i one u trajanju ili tek započete. Svojevrsni autorski “tu i sada”, a predstavit će se javnosti u Laubi, u petak, 16. listopada 2020. godine s početkom u 19 sati. Predstavljanje započinje otvorenjem izložbe i promocijom knjige “PostApoc. dijaloga”, knjige proznih zapisa nastalih u suradnji s Laubom i objavljivanih svakodnevno tijekom dva proljetna lockdown mjeseca na njezinim mrežnim stranicama.

Stanislav će u izložbenom prostoru Laube – Kuće za ljude i umjetnost provesti tjedan dana, i to od 16. do 22. listopada 2020. godine od 19 do 22 sata).


Kako rad Stanislava Habjana u posljednje vrijeme obuhvaća književnost, likovnost, dizajn, performans i glazbu, izložba će ujedno biti scenografija raznovrsnih događanja gdje će se u Laubi predstaviti knjiga, izvedbe novih pjesama grupe Car je gol, dizajnerski izlog novih proizvoda, tribina i performans vezan uz otočki projekt Skale do Sunca te snimanje dokumentarnog filma o samom projektu u Laubi.

“Vidim sve to kao jednu radionicu u savršenom prostoru, dovoljno prostranom i opuštenom da se svatko može slobodno kretati i izabrati svoje mjesto za čitanje, slušanje ili sudjelovanje na bilo koji način. Lauba mi je poznata i bliska, to je mjesto mojeg prvog Dućana metafora i uopće ne sumnjam da će se dogoditi puno toga lijepog”, rekao je Stanislav Habjan.

Tagged