massimo | arena zagreb | 05.11.2022.

Massimo, jedan od ponajboljih glasova regije, nastupa u Areni Zagreb u subotu, 5. studenog 2022. godine!

Massimo je tijekom proteklih godina uspješno napunio i rasprodao brojne dvorane u Hrvatskoj. Punio je Šalatu, Dom sportova, nekoliko puta dvoranu Lisinski, riječki centar Zamet, splitsku Spaladium Arenu, Gripe, Sustipan, pulsku Arenu… A sada je vrijeme za onu najveću – Arenu Zagreb!

Točno šest mjeseci uoči spektakla, Massimo najavljuje koncert karijere. Tako će u subotu, 5. studenog 2022. godine, jedan od ponajboljih glasova regije nastupiti u Areni Zagreb! Nakon brojnih hitova koji su njegovu glazbu približili svim generacijama Massimo se odlučio na veliki korak, okupio je vrhunsku ekipu i priprema glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti.

U zagrebačkoj Areni uz prijatelje, goste, svoj vrhunski bend, produkciju na svjetskoj razini održat će krunski koncert. “Dugo ovo planiramo i iako nam je život razne izazove stavio na pladanj, odlučili smo se na ovaj veliki korak. Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi i da uz glazbu proslavimo sve što nas veseli u životu”, rekao je Massimo najavivši svoj najveći koncert do sada.

Ulaznice za ovaj spektakl u prodaju su puštene točno šest mjeseci prije koncerta!

Nakon rasprodanih koncerata u gotovo svim dvoranama u Hrvatskoj i regiji, brojnih nagrada i priznanja, ali i deset Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, ne čudi što se Massimo odlučio publici prirediti spektakl i u Areni Zagreb. A kako bi publici pružio nezaboravnu večer muziciranja i umjetnosti oko sebe okuplja najbolju ekipu i goste koje će tijekom nadolazećih šest mjeseci predstaviti publici.

Dodajmo da su ulaznice za ovaj spektakl u prodaju puštene točno šest mjeseci prije koncerta. Točnije, u četvrtak, 5. svibnja 2022. godine. A kao posebni partneri na ovom projektu svoje snage udružili su Top radio, RTL Televizija i Aquarius records kako bi Massimovim fanovima priuštili nezaboravnu večer.

Uz partnera, zagrebački Top radio, publici je Massimo osigurao i priliku da među prvima dođu do povoljnijih ulaznica za parter. Tako se uz poseban promo kod dvije ulaznice za parter mogu kupiti za samo 150 kuna! Sve što je potrebno je slušati Top radio na 101 MHz i pratiti njihove društvene mreže kako biste dobili promo kod koji upisujete prilikom online kupovine ulaznice. Ponuda će biti kratkotrajna i dostupna samo za online kupovinu. A više o Massimu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Massimo – Mali krug velikih ljudi

Tagged