marko dejanović - a kad smo već tu | lisinski zagreb | 19.10.2024.

Marko Dejanović slavi deset godina stand-up comedy karijere u dvorani Lisinski u subotu, 19. listopada 2024. godine

Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske sa solo showovima i uspješnog nastupa s BIS Comedy kolektivom koji je polovicom svibnja napunio veliku dvoranu Lisinski, popularni stand-up komičar Marko Dejanović u subotu, 19. listopada 2024. godine, na istom mjestu slavi deset godina uspješne stand-up karijere izvedbom showa “A kad smo već tu…”.

“Mikrofon sam u ruke uzeo prvi put u listopadu 2014. godine kao neoženjeni novinar bez djece i kredita. Pričao sam o frustracijama s traženjem parkinga. Komedija je prvo bila hobi, ali je brzo postala opsesija. Kroz šalu se možeš otvoriti bez da ispadneš jadan! Savršeno za bivšeg bosanskog izbjeglicu s problemima s debljanjem”, rekao je Marko Dejanović.

“Onda sam se oženio i dobio sina pa sam pričao o frustracijama s traženjem seksa. Život se mijenjao i ja sam pričao o tome. Starim, pričam o tome. Mijenjam karijere, pričam o tome. Nerviram si ženu, nervira ona mene, sin me ispituje o svijetu, umro mi je otac… Pričam o svemu što želim podijeliti. I treniram usput kako o svemu pričati, a da se ljudi ne prestanu smijati”, dodao je Marko o svojim stand-up počecima i inspiraciji.

Koliko je Marko urnebesan i dosjetljiv saznajte u Lisinskom na velikom slavljeničkom showu

“Na početku su to bile pažljivo osmišljene i zapisane priče. No, danas me veliki dio publike zna kao improvizatora sklonog razgovoru s prvim redovima. Istina je da sam mješanac. Oni koji su me gledali znaju da volim nastupe posoliti i s ponekom provokacijom, crnim i šok humorom, a znam ubaciti i reference na nešto aktualno ili roast fore na neku moćnu osobu, čisto zato što se to smije i može”, rekao je Marko Dejanović. I dodajmo, kolege ga često proglašavaju i najiskrenijim komičarom ovih prostora.

“Da se ne lažemo, volim to čuti, ali ni ne znam drugačije. Osjećao bi se jadno kad bi glumatao na pozornici. Također, istina je i da bi mi bilo drago da dođete na moju proslavu 10 godina stand up karijere na show A kada smo već tu. Pričat ću sve najbolje što imam, novo, staro, improvizirano. Bit će to jedinstvena večer, u to sam siguran. Neponovljiva. Pa ne slavi se 10 godina svaki dan!”, dodao je Marko. A više o ovom stand up komičaru doznajte na njegovoj Instagram stranici.

VIDEO: Kako djecu natjerati da odu spavati | Marko Dejanović Stand Up Komedija

Tagged