elemental | 2022.

Elemental, kultni zagrebački hip-hop bend, na Šalati obilježava 25 godina svoje glazbene karijere u subotu, 3. lipnja 2023. godine!

Elemental, kultni zagrebački hip-hop bend, dolazi na gradski stadion Šalata obilježiti 25 godina karijere! Ovaj veliki obljetnički koncert održat će se u subotu, 3. lipnja 2023. godine. Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu, uz 120.000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1.000 live nastupa, vrijeme je da ovako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi najvećim samostalnim koncertom. Na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu i to putem web shopa Eventim.

Podsjetimo, svoju “punoljetnost” je 2016. godine Elemental u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom. Naime, tada je bend okupio čak 4.500 ljudi. Svoju je 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije Sve, samo ne romantika! koju je napisao Marko Podrug i prvog kompilacijskog albuma XOXO.

Otkad su 1998. godine započeli kao uigrana trojka, prerasli su u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Dodajmo da je posljednji studijski album Ilica objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme. No o tome neki drugi put…

A za 25. godišnjicu bend ponovno planira “podignuti letvicu”

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova. A slavljeničkim koncertom na stadionu Šalata još jednom će dokazati kako pjesme poput Goli i bosi, Prokleta ljubav, Bolji si, Malena, Zašto te imam, Iz dana u dan ili, primjerice, Tako lijepa, nisu olako nagrađene glazbenim statuama te će obljetničkim nastupom otvoriti novo koncertno ljeto. Što se trenutno dešava u bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

Ulaznice za koncert Elementala na Šalati su u prodaji od ponedjeljka 5. prosinca po 90 kuna ili 11,95 eura, a ta cijena će vrijediti do subote, 31. prosinca 2022. godine. Od nedjelje, 1. siječnja 2023. godine cijena ulaznice se penje na 14 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop i Rockmark te web shop Eventim.

VIDEO: Elemental – Dvojka & Nešto glasno

Tagged