gibonni | arena zagreb | 08.03.2023.

Gibonni slavi 35 godina karijere velikim koncertom u Areni Zagreb u srijedu, 8. ožujka 2023. godine

Svaki koncert koji omiljeni hrvatski glazbenik Gibonni održi veliko je veselje kako za publiku, tako i za glazbenike koje ugosti. No, sada svi s nestrpljenjem čekaju veliki koncert kojim će proslaviti velikih 35 godina karijere! A njega će održati u srijedu, 8. ožujka 2023. godine u najvećem zagrebačkom koncertnoj dvorani – u Areni Zagreb.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost karijere Zlatana Stipišića Gibonnija. Ali, kako i sam voli reći, “pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi”. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. Tempera, Činim pravu stvar, Mirakul, Libar, Oprosti, Posoljeni zrak i razlivena tinta“, Judi, zviri i beštimje, Onako, od oka, Udica, Lažu fotografije

No, to su samo neke od pjesama zbog kojih se za njegove koncerte uvijek traži karta više. Publika uvijek s velikim s veseljem i nestrpljenjem očekuje svaki najavljne Gibonnijev koncert. A na ovome u Areni Zagreb će nastupiti uz vrhunski bend, ali i ugostiti pokojeg prijatelja iznenađenja. Uvijek poseban, Gibonni je i za ovaj koncert koji će se održati u srijedu, 8. ožujka iduće, 2023. godine, osigurao nešto drugačije.

Gibonnijevi koncerti su uvijek nešto “posebno”

Kako se njegov koncert održava baš na Međunarodni dan žena, Gibonni je iz muške solidarnosti osigurao poseban paket za one koje je nazvao “službenim udvaračima”. Tako da ako je netko bacio oko na djevojku iz ureda, fakulteta ili razreda, na njegovu koncertu ima ju priliku povesti po nižoj cijeni. Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore.

Također, paket od dvije “udvaračke” ulaznice za parter možete nabaviti po cijeni od 200 kuna. Fan pit će koštati 250, donja tribina 310, a gornja tribina 230 kuna. Sve ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 5. prosinca 2022. godine u 12 sati putem sustava Entrio. Više o Gibonniju doznajte na njegovoj službenoj mrežnoj stranici na adresi gibonni.com.

VIDEO: Gibonni – Lažu fotografije

Tagged