gnk dinamo zagreb | hnl - hrvatska nogometna liga | sezona 2023/2024

Dinamo organizira veliku proslavu povodom osvajanja naslova prvaka Hrvatske na Trgu bana Jelačića u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine

Zagrebački Dinamo organizira veliku proslavu povodom osvajanja naslova prvaka Hrvatske u sezoni 2023/2024. A proslava će se održati na Trgu bana Jelačića u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine. Tako po završetku utakmice Dinamo – Rudeš, a koja se igra u nedjelju, počinje u 17, a završava oko 19 sati, pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da se zapute na Trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo!

Tako će odmah po završetku ceremonije dodjele pehara igrači krenuti s Maksimira u otvorenom autobusu prema Trgu bana Jelačića. A tamo ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub! I dodajmo, na pozornici koja će biti na Trgu očekuje vas koncert s gostima iznenađenja. Ali i neki trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek!

Nedjelja, 26. svibanj 2024. godine, je dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka nedjelja, 26. svibnja 2024. godine, bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba. Zagreb je DinamoDinamo je Zagreb! Vidimo se u nedjelju! Zaplavimo Zagreb! Sve dodatne informacije pronađite na Facebook stranici zagrebačkog Dinama.

Ruta kojom će Dinamov autobus voziti do Trga bana Jelačića

Nakon ceremonije dodjela pehara i medalja Dinamovci će obaviti medijske obaveze te nakon toga odlaze u otvoreni autobus koji će se rutom MaksimirskaVlaška zaputiti prema glavnom zagrebačkom Trgu. Navijačima preporučamo da se na Trg bana Jelačića zapute tramvajem broj 17 od okretišta Borongaj odakle se mogu povesti do stanice Trg žrtava fašizma, a zatim pješice nastaviti do Jelačićevog trga. Opcija je i pješačka ruta kroz ulice Maksimirsku i Vlašku do Trga, što će ujedno biti i ruta kojom će putovati autobus s igračima Dinama. Napominjemo kako će tramvajski promet na ruti kojom će se kretati autobus s igračima biti obustavljen!

U autobusu s igračima Dinama bit će postavljena live kameru. Tako će svi zainteresirani po završetku utakmice i ceremonije dodjele pehara i medalja moći pratiti zbivanja iz autobusa u izravnom prijenosu na Dinamovom Youtube kanalu.

Dodajmo da će zagrijavanje za proslavu krenuti već u popodnevnim satima. A po dolasku autobusa na Trg bana Jelačića počinje velika proslava uz istaknuta i poznata glazbena imena i brojne goste koji će uveličati ovaj poseban dan nakon jedne od najupečatljivijih sezona maksimirskog kluba u povijesti. Vjerujemo da ćemo tog dana na trgu ispisati novu stranicu Dinamove povijesti i zato svi koji u sebi imaju emociju prema našem klubu taj dan trebaju biti na ovoj proslavi!

VIDEO: Prvo Dinamovo u Dubravi | Aftermovie | GNK Dinamo Zagreb

https://www.youtube.com/watch?v=JMQaVQrh824
Tagged