corey taylor | tvornica kulture zagreb | 06.06.2024.

Corey Taylor rasprodao Tvornicu kulture u kojoj je trebao nastupiti u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine i koncert seli na Šalatu!

Koncert kojeg je Corey Taylor planirao održati u Tvornici kulture u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine, rasprodan je u samo četiri dana. I to punih šest i pol mjeseci uoči održavanja! Zato je koncert nakon konzultacija s menadžmentom zbog velikog interesa prebačen na zagrebački stadion Šalata! Tako Corey Taylor, jedan od najznačajnijih metal vokala u posljednjih 25 godina, frontman multiplatinastih stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi na naše prostore sa solo projektom i svojim bendom.

S više od 25 milijuna prodanih albuma i desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije osobe žestokog žanra. Nemjerljivo je utjecao na kulturu kao #8 neuništivih Slipknot i kao prvo ime platinama nagrađenih Stone Sour. Na turneji tijekom proljeća 2024. godine promovirat će aktualan drugi samostalni album CMF2. A uz pjesme s novog izdanja set liste sadrže i one iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere!

Globalno gledano, Coreyev Slipknot jedan je od najvećih i najutjecajnijih metal bendova posljednjih 25 godina

Na svom kontu imaju 13 platinastih i 44 zlatna albuma, od kojih su čak tri debitirala na prvom mjestu Billboardovih 200. Podsjetimo, to su All Hope is Gone, .5 the Gray Chapter i We Are Not Your Kind. A prodali su i više od 42 milijuna ploča. Stone Sour uhvatili su pak dva zlatna albuma i šest multiplatinastih, platinastih i zlatnih singlova.

Sve do sada kupljene ulaznice za koncert u Tvornici kulture vrijede i za Šalatu. A ulaznice za Šalatu u prodaji su po cijeni od 39 eura. Ta cijena bit će na snazi do petka, 22. prosinca. Od četvrtka, 23. prosinca 2023. do srijede, 5. lipnja 2024. godine, za ulaz će trebati izdvojiti 43 eura. A na sam dan koncerta, u četvrtak, 6. lipnja, koštat će 47 eura. Ulaznice se mogu kupiti putem online shopa Eventim. Više o Coreyu Tayloru doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Corey Taylor – We are the rest

Tagged