corey taylor | tvornica kulture zagreb | 06.06.2024.

Corey Taylor, frontman Slipknota i Stone Soura, premijerno dolazi u Zagreb i to u Tvornicu kulture u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine

Corey Taylor, jedan od najznačajnijih metal vokala posljednjih 25 godina, frontman multiplatinastih stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi na naše prostore sa svojim solo projektom. A ovaj ekskluzivan klupski koncert održat će u zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine.

VAŽNA NAPOMENA: Corey Taylor rasprodao Tvornicu kulture u kojoj je trebao nastupiti u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine i koncert seli na Šalatu!

S više od 25 milijuna prodanih albuma i desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije persone žestokog žanra uopće. Nemjerljivo je utjecao na kulturu i kao #8 neuništivih Slipknot i kao prvo ime platinama nagrađenih Stone Sour. Spomenimo i da će na novoj turneji idućeg proljeća promovirati aktualan samostalni album CMF2. I dodajmo, uz pjesme s novog izdanja, na koncertu će se moći čuti i pjesme iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere.

Globalno gledano, Coreyev Slipknot jedan je od najvećih i najutjecajnijih metal bendova posljednjih 25 godina. Na svom kontu imaju 13 platinastih i 44 zlatna albuma, od kojih su čak tri debitirala na prvom mjestu Billboardovih 200. Podsjetimo, to su All Hope is Gone, 5 the Gray Chapter i We Are Not Your Kind. A prodali su i više od 42 milijuna ploča! Stone Sour je pak uhvatio dva zlatna albuma i šest multiplatinastih, platinastih i zlatnih singlova.

Coreyev prvi solo album “CMFT” objavljen je 2020. godine

A dodajmo, njegov nasljednik nazvan CMF2 predstavljen je 15. rujna ove, 2023. godine. Osim glazbom, Corey Taylor uspješan je autor knjiga i stripova, glumac i humanitarac. Nedavno je prikupio preko 300.000 američkih dolara za Direct Relief, kao podršku njihovoj borbi protiv koronavirusa. Nakon toga pokrenuo je i neprofitnu organizaciju Taylor Foundation. A ona za cilj ima podržati i ohrabriti vojne veterane i hitne službe koji žive s posttraumatskim stresnim poremećajem.

Ulaznice za koncert Coreya Taylora u Tvornici kulture koji će se održati u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine, u prodaju kreću u petak, 1. prosinca 2023. godine u 10 sati, a koštat će 39 eura. Ta cijena će biti na snazi do 22. prosinca. Od 23. prosinca do 29. veljače 2024. godine za ulaz će trebati izdvojiti 43 eura, a od 1. ožujka nadalje 47. Ulaznice možete kupiti putem Eventim online shopa. Sve što vas dodatno zanima o Coreyu Tayloru doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Corey Taylor – We Are The Rest

Tagged