baš naš advent 2023 | advent u zagrebu

Baš Naš Advent 2023 održava se na Trgu bana Jelačića, a prve lampice se pale u srijedu, 29. studenog 2023. godine

Najuzbudljivije doba godine se polako, ali sigurno vraća, a to znači da uskoro počinje Baš Naš Advent 2023! Mnoštvo lampica, ukrasa i blagdanskih mirisa koji će se širiti gradom Zagrebom stvarajući najljepši ugođaj adventskog razdoblja željno iščekuju i mali i veliki. A Baš Naš advent, koji već niz godina oduševljava sve svoje posjetitelje, ove godine dobiva potpuno novo poglavlje smještajući se u sam epicentar blagdanskog užitka, na Trg bana Josipa Jelačića.


Magična atmosfera i prekrasno uređenje omiljenog adventskog festivala, odlični koncerti poznatih hrvatskih izvođača i DJ nastupi te posebna blagdanska ponuda vrsnih chefova zasigurno neće razočarati Zagrepčane, ali i ostale domaće i strane posjetitelje, ni ovog adventa koji se u Zagrebu održava tijekom zime 2023. godine. I napomenimo, Baš Naš Advent se održava od srijede, 29. studenog 2023. do nedjelje, 7. siječnja 2024. godine.

Na glavnom zagrebačkom trgu, Baš Naš advent 2023 garantira odličan provod i najljepšu blagdansku atmosferu koja će trajati čak 40 dana! Uz soft opening, u srijedu, 29. studenog 2023. godine, kada će posjetitelji imati priliku isprobati ukusne gastro delicije, stvoriti najljepše adventske fotografije na novim photo zonama i uživati u prekrasnom ugođaju i uređenju koje Baš Naš festival uvijek iznova donosi, potpuni dojam i odlična atmosfera očekuju se u subotu, 2. prosinca, kada će popularni zagrebački bend Psihomodo Pop službeno otvoriti adventsko izdanje ovog festivala.

Baš Naš Advent 2023 svakog će dana rasplesati brojni DJ-i

Nezaboravan provod svim posjetiteljima ovog adventskog festivala svakoga će dana osigurati popularna imena na DJ sceni. A to su Luca Goya, Symart i Yuki. I dodajmo, posebna atmosfera očekuje se tijekom cijelog prosinca 2023. godine. Naime, tada će pozornicu preuzeti Songkillers, Daleka obala, Vesna Pisarović, Hiljson Mandela, Albina Grčić i ToMa.

Zahvaljujući posebnoj gastronomskoj ponudi koju pripremaju poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Vid Nikolić i najveći gurmani, ali i ljubitelji slatkih zalogaja, neće ostati ravnodušni. Porchetta, pulled pork na više načina, ukusni buncek, ali i slatke fritule s karamelom ili jabukama. To su samo neka od jela u kojima će uživati posjetitelji ovog adventa.

Baš Naš advent 2023 ne nudi samo glazbene i gastronomske užitke. On pruža i priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka sa svojim najbližima. Cijeli prostor ukrašen foto zonama, svjetlosnim svodom i kuglicama, pružit će savršenu pozadinu za najljepše fotografije. Ali će postati i idealno mjesto za stvaranje uspomena s obitelji i prijateljima. Sve informacije o programu i radnom vremenu Baš Naš Adventa dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

VIDEO: Psihomodo Pop | Songkillers | Hiljson Mandela

Tagged