advent ispred hnk 2019

Advent ispred HNK – ovogodišnji program dobio je novo adventsko ruho

Novo izdanje Adventa ispred HNK koje je otvoreno u subotu, 30. studenoga 2019. godine nastavlja se i ovoga tjedna. Ovogodišnji program dobio je novo ruho, a svi su pozvani na glazbena druženja uz čaj, slušaonicu božićnih skladbi i program Uvertira u sklopu kojeg će se svi posjetitelji Hrvatskog narodnog kazališta, uoči predstava, imati priliku upoznati s aktualnim programom koji je toga dana na rasporedu.

Tijekom trajanja novog izdanja ove manifestacije smjenjivat će se zvuci klasičnih, jazz i soul skladbi, uz live nastupe domaćih glazbenika te nastupe DJ-a koji će ove godine izvoditi isključivo prigodne božićne pjesme i repertoar.

U četvrtak, 5. prosinca publika ispred Hrvatskog narodnog kazališta moći će uživati u izvedbi Three Colours Of Jazz banda koji će publiku zabaviti uz dobre stare zauvijek zelene hrvatske i starogradske pjesme te prigodne božićne skladbe.

U petak, 6. prosinca na rasporedu je Christmas Gospel, a koji čine Ivana Galić i gitarist Darko Horvat. Ivana Galić svestrana je vokalna umjetnica koja vješto kombinira tehniku klasične vokalne izvedbe i tehnike popularnih žanrova te koketira s različitim glazbenim žanrovima.

Subota, 7. prosinca na adventu je rezervirana za glazbenu slušaonicu uz prigodne božićne skladbe iz radionice DJ Classic te predstavljanje opere Trubadur.

Program ispred zagrebačkog HNK na Trgu Republike Hrvatske održavat će se svakodnevno od 17 sati sve do 24. prosinca 2019. godine.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -