pop-up vinoteka kabola - momjan, istra - 2020

Vinoteka Kabola u kamenu i drvu osvojit će i najzahtjevnije hedoniste

Ukoliko ljetovanje planirate u Istri, na putu prema moru svratite po najbolje istarske suvenire u pop-up vinoteku Kabola pored Momjana i Buja. Na najljepšem istarskom imanju živi se u suglasju s prirodom, već više od deset godina proizvodnja je ekološka pa sve što kupite u vinoteci nosi ekološki certifikat. Ekstra djevičansko maslinovo ulje Kabola zlatno – zelene boje, s mirisom i okusom malina i trave, srednje gorčine i pikantnosti, podsjećat će vas na Mediteran i Istru i tijekom zimskim mjeseci.


Vrlo skladno i lijepo zaokruženo, svježe i trajnog mirisa savršeno se sljubljuje s ribom, škampima i kozicama, ide i uz istarski pršut i ovčji sir, a do izražaja dolazi u salatama svih vrsta dajući im poseban okus.

Iz pop-up vinoteke nećete otići bez barem nekoliko butelja iznimnih Kabola vina o kojima se ne prestaje pričati otkada su se prije petnaestak godina pojavila na vinskoj sceni. Pjenušac Re i svježi Secco od poznatog muškata momjanskog, Malvazija istarska i rose Rosa od terana, pravo su osvježenje u vrućim ljetnim večerima, a istinski ljubitelji i znalci neće odoljeti kompleksnim i elegantnim maceriranim vinima s dugim završetkom poput Malvazije Unica, Malvazije Amfora ili Terana Amfora.

Volite li poluslatka i slatka vina odaberite Muškat momjanski i Dolce čije ime sve govori.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged