svadbena dvorana flores zagreb 2021

Svadbena dvorana Flores za Vaše vjenčanje i cvjetno putovanje u dvoje

Nova zagrebačka lokacija FLORES, svadbena dvorana za vjenčanje odličan je izbor za sve tipove mladenaca, neovisno želite li moderno ili tradicionalno vjenčanje, a može ugostiti čak do 260 uzvanika! Spoj klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata opisuje dizajn prostrane svadbene dvorane Flores, a sama dvorana isprepletena je cvjetnim i rasvjetnim instalacijama.

Odlučili ste uploviti u bračnu luku? Zaručnički prsten je na ruci, odlučili ste krenuti kroz život zajedno u dvoje, a ne znate gdje taj posebni dan vjenčanja proslaviti? Krenulo je veliko planiranje, koju vjenčanicu odabrati, tko će nam svirati, a tko pjevati, kakvu hranu želimo imati, s čime goste dodatno razveseliti, koga sve pozvati i gdje to sve organizirati?!

Za Vas je ovdje Svadbena dvorana Flores, koja pruža poseban doživljaj kroz stropnu igru svjetlosti i rascvjetanih grana baršunastim cvijećem nježnih tonova, čineći sklad kakav treba primjenjivati od prvog dana braka. Trešnjino drvo u punom cvatu temelj je Flores cvjetne priče koja je stilizirana prema najnovijim trendovima.

Pazeći na svaki detalj prilikom uređenja sa više od 5000 cvjetova nježnih boja i zanimljivih momenata poput dva velika lounge pointa smještenih tik do mladenačkog stola i plesnog podija, Flores nas je osvojio na prvu, a vjerujemo da će i mladence koji su u potrazi za mjestom za vjenčanje iz snova.

dvorana za svadbe flores zagreb 2021

Štukature uz igru sjena kroz zanimljiva rasvjetna tijela ukrašavaju zidove Floresa i daju mu šarm vječne klasike

Ukoliko se odlučite za vjenčanje ovdje, imat ćete minimalnu potrebu za dodatnim cvjetnim dekoracijama zbog Flores cvjetnog dizajna koji je bio misao vodilja Flores teama s dugogodišnjim iskustvom u svijetu vjenčanja. Prostrana dvorana protkana stylish dekorima kroz zlatne i cvjetne momente, posebna prostorija za mladenku i kumu, damski ležaj natkriven krošnjom propupale trešnje ostavit će poseban trag svim uzvanicima jednako kao i mladencima.

Veliki i posebno osvijetljen mramorni šank jedan je od highlighta Floresa, a u odrazima masivnog ogledala iznad bara imat će te priliku vidjeti cjelokupnu zabavu dok uživate u ginu i omiljenom whiskeyu! Ne zaboravite da kako cvijeće treba zalijevati da bi raslo, tako treba zalijevati i vaš brak. Kada zagusti, pogledajte video i foto snimke sa svog vjenčanja i vratite se na put za koji ste se odlučili, jer sve za ljubav! Svadbena dvorana Flores odvest će vas na cvjetno putovanje u dvoje. Svadbena dvorana se nalazi u ulici Velimira Škorpika 11, a sve dodatne informacije doznajte na mrežnoj stranici Flores.

Tagged