katar 2022 I foto: ben koorengevel

Katar 2022 – Zaba korisnike Visa kartica vodi na Svjetsko nogometno prvenstvo!

Zagrebačka banka u novoj nagradnoj igri svoje klijente, korisnike Zaba Visa kartica, vodi na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar 2022.! Tako sudjelovanjem u nagradnoj igri moguće je osvojiti spektakularne nagrade za dvoje. To su put, smještaj i ulaznice za utakmicu Hrvatska – Belgija i uživati u vrhunskom nogometu. Nagradna igra traje od 27. lipnja do 10. listopada 2022. godine. Sve što trebate je prijaviti se putem obrasca na mrežnoj stranici na adresi zaba.hr/home/nagradna-igra-uz-visa-debitne-kartice.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo korisnici Zaba Visa debitnih kartica kunskog tekućeg računa (građani). Jedini uvjet je da za vrijeme trajanja nagradne igre obave barem jednu kupnju na prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj, u inozemstvu ili putem interneta.

Svako plaćanje Visa debitnom karticom kunskog tekućeg računa označava jedan ulazak u nagradnu igru. Plaćanja putem Apple Pay, Google Pay i Garmin Pay aplikacija osigurava čak dva ulaska u nagradnu igru. Obročna kupnja, bez obzira na broj rata, bit će zabilježena kao tri ulaska! Sudjelovanje u nagradnoj igri je neograničeno.

Zagrebačka banka dijeli ukupno tri paketa putovanja za dvije osobe za SP Katar 2022

Dobitnici nagradnog putovanja osvojit će tri noćenja u hotelu s 5 zvjezdica i punim pansionom, povratni put iz Zagreba za Dohu, karte za utakmicu Hrvatska – Belgija koja će se igrati 1. prosinca 2022., karte za utakmicu Kamerun – Brazil (2. prosinca 2022.), prijevoz na utakmice, pristup Visa Everywhere Loungeu te poklon-paket Visa promotivnih proizvoda u vrijednosti 2.800 kuna.

Utakmica 3. kola SP Katar 2022. u kojoj će Hrvatska odmjeriti snage s Belgijom, održat će se na stadionu Ahmed bin Ali koji broji više od 40.000 mjesta. Posebnost ovog stadiona je multimedijalna fasada na kojoj će 24 sata na dan trajati program vezan uz Svjetsko nogometno prvenstvo. Sudjelovanjem u nagradnoj igri Zagrebačke banke, korisnici Visa kartica imaju priliku prisustvovati ovom nezaboravnom iskustvu i pratiti Vatrene uživo s nogometnih tribina.

Tagged