samsung the sero televizor / 2020.

Samsung The Sero – prvi rotirajući televizor na svijetu stigao u Hrvatsku

Samsung je najavio početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – modela “Samsung The Sero”. Ovisno o potrebi sadržaja koji se pregledava, ovaj jedinstveni televizor moguće je postaviti vertikalno ili horizontalno i to zahvaljujući tehnološkim inovacijama posljednje generacije.

Uz potpuno novu perspektivu gledanja, ovaj televizor odlikuje se i mogućnošću prepoznavanja najbolje rezolucije i kuta za savršeno gledanje. Povezanost je jedna od ključnih karakteristika modernih uređaja pa tako The Sero “spremno odgovara na potrebu korisnika za povezivanjem pametnih telefona s televizorima te nesmetanog uživanja u omiljenim sadržajima”.

Multitasking je osiguran, jer se sve vrste mobilnih sadržaja mogu gledati upravo u onom formatu za koji su kreirani i to u samo nekoliko koraka. Za savršenu sliku i boje na ovom modelu televizora zadužena je QLED Quantum Dot tehnologija na bazi umjetne inteligencije koja, u skladu sa osvjetljenjem, prilagođava sliku na način da je u svakom trenutku jasno vidljiva, sa svim detaljima scena, u 4K rezoluciji.

Sound Wall opcija pretvara Samsung The Sero u glazbeni player s vizualnim animacijama koje prate ritam

Jedna od opcija koja Samsung the Sero televizor čini istinskim lifestyle favoritom je Portrait mode režim rada s pet potkategorija, koje mogu biti aktivne i kada korisnik ne gleda televiziju. Clock opcija televizor pretvara u veliki i stilizirani digitalni sat za prikazivanje točnog vremena i datuma. Poster opcija omogućava prikazivanje različitih suvremenih umjetničkih fotografija, slika, crteža i drugih djela. My Photo opcija nudi korisnicima mogućnost da uređaj prikazuje njihove fotografije koje su učitali s pametnog telefona.

Tu je također i Cinemagraph kategorija. Ona na zaslonu prikazuje sadržaj koji se korigira slično poput Desktop Screen Saver animacija na računalima. I to u savršenoj rezoluciji! Dodajmo da The Sero dolazi s ugrađenim zvučnicima, stvorenim za vrhunsko uživanje u najdražoj glazbi.

Moćni sustav 4.1 zvučnika ima snagu od 60W. To je i više nego dovoljan kapacitet da reproducira glazbu najkvalitetnijim zvukom s telefona korisnika putem Bluetooth veze. S uključenom Sound Wall opcijom, glazbu će pratiti i dinamične vizualne animacije. Preporučena maloprodajna cijena za televizor The Sero iznosi 10.599 kuna, a više informacija doznajte na Samsungovim mrežnim stranicama.

Tagged