botanički vrt zagreb - knjižnica za besplatnu razmjenu knjiga - julius meinl - 2020

Julius Meinl donirao knjige i postao sponzor biljke kave u Botaničkom vrtu

Zadnje zrake sunca u čarobnom zagrebačkom Botaničkom vrtu, uz Julius Meinl coffee to go i dobro štivo? Zvuči kao odličan plan! U sklopu svoje kampanje održivog razvoja tvrtka Julius Meinl postala je sponzor biljke kave uz donaciju knjižnice za besplatnu razmjenu knjiga smještenu u sjenici Botaničkog vrta u Zagrebu.

Ideja je omogućiti građanima uživanje uz knjigu, promičući kulturu riječi i njihovu razmjenu. Svatko tko dođe u Botanički vrt može posuditi, pročitati i vratiti knjigu. Također može u knjižnici ostaviti svoju knjigu kako bi ju podijelio s drugim ljubiteljima pisane riječi.

“Suradnja s lokalnom zajednicom, uz sustavnu brigu o sigurnosti i zdravlju i održivi razvoj, ključni su nam prioriteti u poslovanju. Botanički vrt je divno mjesto, a dobro se zna i koliko smo inspirirani pisanom riječju i poezijom. Hoće li ideja zaživjeti, vrijeme će pokazati, no mi ne odustajemo u svom nastojanju da malim koracima svijet učinimo boljim mjestom za nas i buduće generacije”, poručuju iz tvrtke Julius Meinl.

Odgovorno uživanje u šalici kave, uz biorazgradive kapsule i coffee to go čaše, projekt Safer Coffe koji omogućuje sigurnost i zdravlje kupcima, potpora malim obiteljskim proizvođačima, ekološki prihvatljiva tehnologija sušenja kave i suradnja s lokalnom zajednicom bit su filozofije poslovanja tvrtke Julius Meinl. Više o Juliusu Meinlu doznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi juliusmeinl.com/hr.

botanički vrt - glavni ulaz - studeni 2012.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -