zagrebačka banka - unicredit group - logo 2020

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na virus COVID-19

Zagrebačka banka obavještava javnost da je kod dvoje zaposlenika u nedjelju, 22. ožujka 2020. godine utvrđen pozitivan nalaz na korona virus (COVID-19).

U skladu s uputama zdravstvenih institucija, zatvorene su poslovnice u kojima su djelatnici bili zaposleni te su temeljito očišćene i dezinficirane. Kontaktirani su svi zaposlenici koji su bili u bliskom i nedavnom kontaktu s pojedincima, savjetujući ih da 14 dana provedu u samoizolaciji i da slijede savjete zdravstvenih institucija.

Također, klijenti koji su nedavno posjetili poslovnice u kojima rade navedeni zaposlenici bit će kontaktirani prema uputama nadležnih tijela.

Zagrebačka banka je već ranije poduzela potrebne mjere kako bi zaštitila svoje klijente, istovremeno im neometano pružajući bankarske usluge. Banka je tako smanjila poslovna putovanja, zaposlenike potiče da koriste alternativna rješenja vezana za rad, poput rada od kuće dok je u neke poslovnice uvedeno skraćeno radno vrijeme ili su privremeno zatvorene.

Kao preventivnu mjeru, Zagrebačka banka također je sve poslovnice, centre te ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Također, banka aktivno radi na tome da osigura funkcioniranje svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala. Klijenti ZABA-e mogu dobiti sve relevantne podatke o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem digitalnih kanala: m-zabe, e-zabe, e-poslovnice te 24 satne zone (uplatno – isplatni bankomati, dnevno – noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga).

Klijentima se savjetuje da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -