cijena prave ljubavi - antonija šola i mario roth | cesarica - hit veljače 2020. godine

Antonija Šola i Mario Roth drugi su finalisti ovogodišnje Cesarice | Njihova pjesma “Cijena prave ljubavi” osvojila je Cesaricu za Hit veljače 2020. godine

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Cijena prave ljubavi”, koju izvode Antonija Šola i Mario Roth. Pjesmu autorski potpisuje Antonija Šola, za aranžman su zaslužni Dragan Brnas i Miljenko Pušić. Podsjetimo, u konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme “Cijena prave ljubavi” koju izvode Antonija Šola i Mario Roth, “Nasloni se” Matije Cveka i Matije Dedića, “Ratujem s tugom” koju izvodi Nina Badrić, “Sveto pismo” Jelene Rozge i te “Teret” koju izvodi Jacques Houdek.

Vremena u kojima se nalazimo nisu nimalo bezbrižna ni lagana, a glazba je oduvijek bila dobar način za pokušati umanjiti stres. Unison – hrvatski glazbeni savez nastavit će pričati o glazbi, dijeliti glazbu i na taj način bar malo pridonijeti pozitivnoj atmosferi koja nam svima treba.

Cesarica, nagrada publike za hit godine, jedan je od načina za širenje dobrih emocija. A sada nam je ona donijela i novi hit i to onaj za mjesec veljaču 2020. godine! Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit veljače, publika je odlučila i odabrala drugu ovogodišnju pjesmu koja ulazi u finale za Cesaricu – Hrvatsku glazbenu nagradu publike.

Cijena prave ljubavi pjesma je koju su Antonija i Mario snimili uoči Valentinova

Ovaj romantični duet zapravo je ljubavna priča koju je autorica i pjevačica Antonija Šola proživjela. “To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi. Ona nikada ne prestaje, nego samo mijenja oblik. A Mario ima tu neku privlačnu energiju. Topao je čovjek i imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena”, rekla je Antonija.

Antonija Šola dodaje kako je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor. Tako je iste sekunde kada je napisala Cijenu prave ljubavi samo je njega mogla zamisliti u duetu. A više o Antoniji i planovima koje ima doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Antonija Šola & Mario Roth – Cijena prave ljubavi

Tagged