digitalni prijamnik - hrvatski telekom - evo tv - 2020.

Digitalni prijamnik HT-a donosi vam TV sadržaje 90 dana bez naknade

Zemaljski TV signal kojeg uz digitalni prijamnik građani u Hrvatskoj trenutno gledaju programe na nacionalnim, regionalnim i lokalnim televizijskim kanalima, od 27. listopada 2020. godine prestaje s emitiranjem. Naime, on se unaprjeđuje novim, poboljšanim DVB-T2 signalom.

Kako bi građani koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije mogli i nadalje pratiti svoje omiljene TV programe potreban je novi prijamnik ili TV uređaj koji podržava DVB-T2 / HEVC standard. Hrvatski Telekom je za sve u Hrvatskoj, bez obzira jesu li korisnici usluga HT-a, pripremio pogodnost uz koju će prelazak na novi signal biti još jednostavniji i zabavniji.


Korisnici će na T prodajnim mjestima i prodajnim mjestima partnera moći kupiti HT-ov digitalni prijamnik i gledati televizijske programe, uz još veću kvalitetu slike i bolji prijam signala. Uz to, korisnici kupnjom ovog uređaja, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, dobivaju i više od 40 dodatnih programa do 3 mjeseca besplatno. Više informacija o ovoj ponudi dostupno je pozivom na besplatni broj telefona 0800 0700. A možete posjetiti i mrežnu stranicu HT-a na adresi hrvatskitelekom.hr.

Uz digitalni prijamnik u bogatoj ponudi dodatnog besplatnog sadržaja svatko će pronaći nešto po svom ukusu

Ljubitelji sporta mogu uživati u atraktivnim Arena Sport programima. Na tom kanalu možete pratiti prijenose nogometnih utakmica u Europskoj ligi i HT Prvoj ligi. Za opuštanje tu su RTL Adria, RTL Passion, RTL Crime i RTL Living programi. A najmlađi članovi obitelji mogu se zabaviti uz Nickelodeon i druge dječje programe. Uz sve ovo, korisnici dodatno dobivaju i poseban poklon. To su HBO i Cinemax programi s vrhunskim filmskim sadržajem. U svim tim dodatnim sadržajima također možete uživati do 90 dana.

Nakon isteka 90 dana, samo uz digitalni prijamnik Hrvatskog Telekoma, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, korisnici će moći trajno i bez dodatne naknade pratiti i EVO tv programe iz paketa Programi Plus. Cijena digitalnog prijamnika je 189 kuna jednokratno. Dodajmo da korisnici uređaj mogu nositi sa sobom na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj. A po potrebi na prijamniku u bilo kojem trenutku mogu jednostavno aktivirati neku od EVOtv usluga.

Tagged