hotel pullman zagreb | city island buzin | 2023.

Hotel Pullman se uskoro otvara u Zagrebu i to u sklopu poslovnog kompleksa City Island

Zagreb dobija hotel Pullman, a on će obogatiti ponudu City Islanda, samoodržive poslovne zone koja se nalazi u zagrebačkom Buzinu. A ovim “urbanim utočištem” visoke kategorije upravljat će Accor u suradnji s MPPD-om, s kojim već ima iskustva u upravljanju Mövenpickom Zagreb te Mövenpickom Split, čije se otvorenje uskoro očekuje. I dodajmo, MPPD, tvrtka koja se bavi hotelskim biznisom u Hrvatskoj, u bliskoj budućnosti planira daljnje projekte razvoja na ovom području.

Hotel Pullman Zagreb imat će 193 sobe, ali i brojne atraktivne sadržaje. Tako ćete u njemu naći i restoran, moderni bar u predvorju, najsuvremenije konferencijske dvorane, ali i wellness centar. I dodajmo, upečatljiva moderna zgrada ovog hotela s čeličnom i staklenom fasadom te prostranom terasom pružit će gostima impresivan doživljaj na visokoj razini…

Hotel je dio City Islanda, jedne od najznačajnijih investicija u Hrvatskoj, koja se proteže na više od 80.000 četvornih metara. A kada bude dovršen, u City Islandu će raditi više od 15.000 ljudi i obuhvaćat će 250.000 četvornih metara, od čega su više od polovice uredski prostori. Ukratko, ovaj projekt će uskoro postati perspektivno poslovno središte ovog dijela Novog Zagreba.

Hotel Pullman Zagreb smješten je u Buzinu, poslovnom središtu Novog Zagreba

Dodajmo, u njemu su sjedišta velikih hrvatskih tvrtki te regionalna središta međunarodnih korporacija. Također, u blizini hotela su dva trgovačka centraSupernova Buzin i Avenue Mall te Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država. I sve to čini ovu lokaciju još atraktivnijom. A spomenimo i da su u širem susjedstvu i Zagrebački velesajam te Muzej suvremene umjetnosti. Zbog izvrsne prometne povezanosti gosti mogu lako stići do centra i brojnih znamenitosti. Također, Zračna luka Zagreb, najveća u Hrvatskoj, udaljena je samo 15-ak minuta vožnje. A to hotel Pullman Zagreb čini idealnom polazišnom točkom za istraživanje grada.

“Oduševljeni smo što surađujemo s našim partnerima kako bismo ovu iznimnu nekretninu učinili vrijednim dijelom ambicioznog projekta u glavnom gradu Hrvatske. Pullman Zagreb pravi je primjer živahnog urbanog hotela koji savršeno odgovara karakteru našeg brenda. Uvjereni smo da će on obilježiti lokalnu ugostiteljsku i hotelijersku ponudu. Ali će i pružiti vrhunska iskustva putnicima koji u Zagreb dolaze iz cijelog svijeta”, rekla je Dilek Sezer, viša direktorica razvoja tvrtke Accor Jugoistočna Europa.

“S obzirom na dosadašnju vrlo uspješnu suradnju s Accorom uvjereni smo u uspjeh Pullmana Zagreb. Ovo partnerstvo predstavlja sjajnu priliku za kombiniranje lokalne stručnosti s Accorovim međunarodnim standardima. Sigurni smo da će ovaj izniman hotel, smješten unutar ambicioznog projekta City Island, postaviti nova mjerila u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u Hrvatskoj“, dodao je Janko Vrgoč, partner u MPPD-u. Više o hotelima i rezortima Pullman doznajte na Wikipediji.

Tagged