elfs blagdanska modna kolekcija | 2023.

ELFS modne kombinacije su kao stvorene za raskošne blagdane koji su pred nama!

Ako se pitate što obući za blagdane koji nam uskoro dolaze, možda vam ELFS može pomoći sa svojim savršenim i raskošnim modnim kombinacijama! Naime, polako se približavamo kraju još jedne godine. Prije uzbuđenja koje će donijeti početak nove godine, vrijeme je za uživanje u još jednoj raskošnoj blagdanskoj sezoni.

S prvim danima mjeseca prosinca zakoračili smo u blagdansko razdoblje koje svakodnevicu čini mrvicu čarobnijom i glamuroznijom. I dok će se za blagdansku čaroliju pobrinuti sjaj lampica koje su okitile ulice i domove, za blagdanski glamur pobrinut će se sjaj šljokica unutar vaših ormara. Jer zvijezda svake zimske kolekcije i party garderobe bez sumnje i konkurencije su šljokice. I dodajmo, što bi blagdanska sezona bila bez nezaboravnih tuluma.

Jedan od razloga zbog kojih se svake godine iznova veselimo blagdanskom razdoblju su brojna druženja, tulumi i svečanosti koje donosi. Od opuštenih druženja s obitelji preko poslovnih domjenaka do ludih tuluma s prijateljima, razloga za izlazak tijekom blagdana nam neće nedostajati. Svi blagdanski tulumi i svečanosti u našim će ormarima tražiti nekoliko onih posebnih odjevnih komada koji će stvoriti jednostavne, ali efektne kombinacije u kojima ćete se osjećati i izgledati fantastično. A sve modne kreacije iz ELFS blagdanske kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Opatiji. Također, provjerit što je novo i online putem ELFS web shopa na adresi elfs.hr.

VIDEO: ELFS FASHION SHOW FW2022

Tagged