meanit smart watch m35 elite | pametni sat | 2022.

MeanIT Smart Watch M35 Elite | Elegantan i funkcionalan muški pametni sat

MeanIT Smart Watch M35 Elite je najnoviji pametni sat hrvatske tehnološke tvrtke MeanIT. I moramo odmah reći da ovaj nosivi pametni uređaj već na prvi pogled djeluje “ozbiljno”. Ovo je zaista pravi pametni sat kojeg ćete s veseljem nositi tijekom sportskih aktivnosti, no, bez imalo problema ćete s njim moći izaći u Grad i hvaliti se njime svojim prijateljima.

Ako redovito pratite ZGportal Zagreb, možda će Vam se ovaj pametni sat činiti nekako poznatim. I imat ćete pravo. Naime, nedavno smo predstavili “ženski” model ovog sata – MeanIT Smart Watch M33 Lady. Tako je tvrtka MeanIT odlučila ovaj sjajan uređaj napraviti u verzijama “za nju”, ali i “za njega. No, oba pametna sata su zaista odlična i oba modela mogu nositi na ruci zaista svi.

A sama boja pametnog sata je više-manje sekundarna. No, ako vam ta boja jednom i dosadi, lako ćete to promijeniti tako što ćete na satu zamijeniti remen. A kakve još remene imate na raspolaganju, možete pogledati na slici na kraju teksta. No, pustimo te dizajnerske “probleme” i pozabavimo se karakteristikama novog pametnog sata MeanIT M35 Elite.

Dizajn

Što se tiče samog dizajna, MeanIT Smart Watch M35 Elite je vrlo tanak i djeluje poprilično profinjeno. Sam sat je smješten u vodonepropusno kućište izrađeno od metala. Točnije, kućište je izrađeno od legure cinka i djeluje zaista vrlo čvrsto. A kao i model M33 Lady i ovaj pametni sat djeluje bezvremenski, a takav dizajn mu daje i određenu vrstu elegancije. Kao takav, bezvremenski i uglađen, odlično će se uklopiti u bilo koji stil odijevanja. Ergonomski je vrlo ugodan za nošenje i skoro pa savršeno prilagođen da se smjesti na zapešće.

Budući da smo već imali priliku recenzirati MeanIT-ovu pametnu narukvicu M15 te spomenuti pametni sat M33 Lady, dobro znamo kakva je kvaliteta, ali i same mogućnosti njihovih uređaja. A slično je i s ovim pametnim satom M35 Elite. Tako će Vam biti dovoljan samo jedan pogled na njegov odličan zaslon veličine 1,3 inča da saznate tko Vam je poslao chat ili SMS poruku. A na njemu možete i provjeriti obavijesti s društvenih mreža te saznati tko vas upravo zove.

MeanIT M35 Elite pametni sat će Vas na kraju dana obavijestiti o Vašim aktivnostima

Tako ćete saznati kojim intenzitetom Vam je radilo srce, koliko ste koraka napravili i koliku ste udaljenost prevalili. Također, MeanIT Smart Watch M35 Elite će pratiti Vaše funkcije i tijekom noći. Naime, senzori ovog pametnog sata neće zajedno s Vama spavati, već će oni budno pratiti kako mirno, koliko duboko i koliko dugo spavate. Uz to, on će Vas ujutro diskretno probuditi ugodnom vibracijom.

Ove funkcije su već dobro poznate jer su dio više-manje svakog nosivog pametnog uređaja. No naravno, sve te nabrojane mogućnosti koje M35 Elite pruža nisu moguće bez uparivanja s pametnim telefonom. A kada ova dva uređaja spojite putem aplikacije Glory Fit – “zabava kreće”! Tako uz lagani pokret prstom preko ekrana možete doznati sve bitno i to bez posezanja za telefonom. A slušate li glazbu putem bežičnih slušalica spojenih na telefon, samo dodirnite okrugli ekran sata i jednostavno prebacite na sljedeću pjesmu. Kako smo već to naveli kod modela M33 Lady i ovaj pametni sat M35 Elite uz Vaš smartphone dobija novi i prilično zanimljiv život…

MeanIT M35 Elite prati Vaše sportske aktivnosti dugo vremena zahvaljujući snažnoj bateriji

Baš kao i njegov ženski pandan M33 Lady, M35 Elite uz to što pokazuje točno vrijeme i ostale navedene podatke koje prikuplja, kada je spojen s mobitelom prikazuje i aktualnu vremensku prognozu. A to je vrlo korisna funkcija, naročito ako se bavite sportom. Tako ćete jednim pogledaom znati kada će biti idealno vrijeme za Vaše outdoor aktivnosti koje će MeanIT Smart Watch M35 Elite vrlo aktivno pratiti. Jedino što morate odabrati program za praćenje sporta kojim ćete se baviti i to je to. A moramo napomenuti da je ovaj sat opremljen brojnim sportskim programima. Tako pomoću njega možete nadgledati praktički sve aktivnosti. Možete ići na običnu šetnju, brzo hodati ili trčati, ali i voziti se biciklom, baviti se jogom ili se penjati na umjetnu ili pravu stijenu. S ovim pametnim satom možete raditi zaista bilo što, a on će Vas bez problema pratiti i sve što radite zapisati…

A sve to ne bi bilo moguće bez snažne i izdržljive baterije koja se brine za sve energetske potrebe ovog pametnog sata. Baterija je snage 160 mAh i pogonit će pametni sat MeanIT M35 Elite tijekom nekoliko dana. No, gašenjem pojedinih opcija, ovaj pametni sat može raditi i više tjedana. Naravno, uvijek napomenemo da je trajanje baterije povezano s načinom korištenja uređaja, no, u ovom slučaju je to postignuto i ugradnjom novog štedljivog procesora nove generacije.

Kupiti ili ne kupiti ovaj pametni sat?

Uređaji hrvatske tehnološke tvrtke MeanIT su zaista odlični. Svaki novi uređaj kojeg imamo na testu je prilično ugodno iznenađenje i to ne samo zbog njihovih funkcionalnosti, nego i zbog svoje pristupačne cijene. A tako je i kod ovog pametnog sata. MeanIT Smart Watch M35 Elite je zaista odličan i funkcionalan sat koji Vas neće ostaviti na “cjedilu”. On će cijelo vrijeme dok ga nosite vrijedno raditi – pokazivat će vrijeme, ali i sve ostale podatke koje prikuplja. I to će raditi tjednima bez potrebe za novim punjenjem.

Što drugo reći nego ukoliko trebate pravi “punokrvni” pametni sat koji ujedno i izgleda lijepo i elegantno, ne trebate tražiti dalje. Pametni sat MeanIT Smart Watch M35 Elite možete naručiti putem MeanIT-ovog web shopa i to po cijeni od 399 kuna ili 52,96 eura.

MeanIT Smart Watch M35 Elite – specifikacije

 • Proizvođač: MeanIT
 • Naziv uređaja: MeanIT Smart Watch M35 Elite
 • Zaslon 1.3″ (240*240)
 • Kućište: Metalno (legura cinka)
 • Baterija: 160 mAh
 • Vodonepropusnost: IP67
 • Bluetooth veza
 • Informiranje o pozivima i porukama
 • Mjerenje otkucaja srca
 • Hrvatski izbornik
 • Promjenjiva narukvica
 • Aplikacija: Glory Fit

VIDEO-FOTO: MeanIT Smart Watch M35 Elite

Tagged