meanit smart watch m33 lady :: 2022.

MeanIT Smart Watch M33 Lady – pametan i elegantan sat ružičaste boje

MeanIT, hrvatska tehnološka tvrtka, predstavlja svoj novi pametni sat Smart watch M33 Lady. Kako mu i samo ime govori, ovaj model je prvenstveno, no ne i nužno, namijenjem pripadnicama nježnijeg spola. A to se i vidi već na prvi pogled. Naime, ovaj pametni sat se isporučuje u ružičastoj boji i moramo priznati, ona mu jako dobro pristaje.


Što se tiče samog dizajna, MeanIT Smart Watch M33 Lady je klasični pametni sat. No, on je vrlo tanak i djeluje bezvremenski, a takav dizajn mu daje određenu vrstu profinjene elegancije. I dodajmo, kao takav će se odlično uklopiti u bilo koji stil odijevanja. Ergonomski je vrlo ugodan za nošenje i mogli bi reći da je savršeno prilagođen da se smjesti na zapešće vaše ruke. A ukoliko mu poželite promijeniti boju, lako ćete to napraviti jer se remen brzo i jednostavno skida. A MeanIT se i pobrinuo za jednostavnu promjenu boje pa ako želite, možete kupiti drugi remen u praktično bilo kojoj drugoj boji. A kakve još remene imate na raspolaganju, možete pogledati na slici na kraju teksta.

MeanIT Smart Watch M33 Lady oduševljava vidljivošću ekrana na direktnom svjetlu

Budući da smo imali priliku recenzirati MeanIT-ovu pametnu narukvicu M15, uvjerili smo se u kvalitetu i mogućnosti ovih uređaja. A vrlo je slično i s ovim pametnim satom M33 Lady. Tako će Vam biti dovoljan samo jedan pogled na njegov vrlo dobar ekran da saznate tko Vam je poslao chat ili SMS poruku, da provjerite obavijesti s društvenih mreža ili da pogledate tko vas upravo zove. A na kraju dana ćete znati kojim intenzitetom Vam je radilo srce, koliko ste koraka napravili i koliku ste udaljenost prevalili.

Također, MeanIT Smart Watch M33 Lady će paziti na Vas i tijekom noći. Naime, senzori ovog pametnog sata neće zajedno s Vama spavati – oni će budno pratiti kako mirno i koliko duboko spavate. Uz to, on će Vas ujutro diskretno probuditi ugodnom vibracijom, bez straha da ćete probuditi partnera, dijete, psa ili mačku.

Pametan sat postaje još pametniji kada ih upari s pametnim telefonom

Naravno, sve te nabrojane mogućnosti koje M33 Lady pruža nisu moguće bez pametnog telefona. A kada ova dva uređaja spojite, na ekranu sata moći ćete pročitati sve pristigle obavijesti. Tako uz lagani pokret prstom preko ekrana možete doznati sve bitno, bez posezanja za telefonom. A slušate li glazbu putem bežičnih slušalica spojenih na telefon, samo dodirnite okrugli ekran sata M33 Lady i jednostavno se prebacite na sljedeću pjesmu. Uz ovaj sat Vaš pametni telefon dobija neki novi život…

Dodajmo da uz točno vrijeme i nabrojane podatke koje prikuplja, M33 Lady kada je spojen s mobitelom prikazuju i aktualnu vremensku prognozu. To je vrlo korisna funkcija, naročito ako se bavite sportom. Tako ćete znati kada će biti idealno vrijeme za outdoor aktivnosti, koje će MeanIT Smart Watch M33 Lady vrlo aktivno pratiti. Ne zaboravite pokrenuti program za praćenje sporta, a moramo napomenuti da je ovaj sat opremljen brojnim sportskim programima. Tako možete nadgledati praktički sve – od obične šetnje, brzog hodanja i trčanja, do vožnje biciklom, joge ili penjanja na umjetnu ili pravu stijenu.

Što se tiče izdržljivosti ovog pametnog sata, za nju se brine prilično jaka i pouzdana baterija. Ona je smještena unutar metalnog i vodootpornog kućišta sata M33 Lady, a njezin kapacitet od 160 mAh dat će Vam “slobodu” od punjenja tijekom nekoliko dana. No, gašenjem pojedinih opcija, sat može raditi i više tjedana, a to je, između ostalog, postignuto i ugradnjom štedljivog novog procesora nove generacije.

Zaključak

Pametni nosivi uređaji tvrtke MeanIT su zaista odličan izbor, bilo da ćete ih Vi koristiti ili nekome želite pokloniti nekakav tehnološki poklon. A točno tako je i sa ovim pametnim satom MeanIT Smart Watch M33 Lady. A on radi točno ono za što je napravljen, ali i malo više od toga. O njegovim funkcijama i mogućnostima sve je rečeno u tekstu i na njih nemamo nikakvih zamjerki. Sat odlično radi, lako se spaja s telefonom putem aplikacije Glory Fit i ima dugotrajnu bateriju.

No, M33 Lady ima i jednu dodatnu karakteristiku, a to je njegova boja, koja jasno pokazuje za koga je ovaj uređaj namijenen. Dakle, ukoliko trebate pravi “punokrvni” pametni sat koji ujedno i izgleda lijepo i elegantno, a još k tome je i ružičast, ne trebate tražiti dalje. Pametni sat MeanIT Smart Watch M33 Lady možete naručiti putem MeanIT-ovog web shopa i to po cijeni od 399 kuna ili 52,96 eura.

MeanIT Smart Watch M33 Lady – specifikacije

 • proizvođač: MeanIT
 • naziv: MeanIT Smart Watch M33 Lady
 • zaslon: 1.3 inča
 • rezolucija: 240×240 piksela
 • kućište: metalno – legura cinka
 • vodonepropusnost: IP67
 • veza: Bluetooth
 • baterija: 160 mAh
 • aplikacija: Glory Fit

Mogućnosti:

 • informiranje o pozivima i porukama
 • mjerenje otkucaja srca
 • pedometar
 • hrvatski izbornik
 • promjenjiva narukvica

Tagged