dejan lovren / vetiver rock parfem / 2019.

Vetiver Rock – prvi parfem s potpisom nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena

U suradnji s dm-om vatreni hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, direktor modnog branda Rock Filius Matija Mišić te Hrvatska Parfemska Kuća na čelu s Tomislavom Vrbancom kreirali su novi parfem – Vetiver Rock. Dostupan je ekskluzivno kupcima u svim dm prodavaonicama diljem Hrvatske. Dodajmo da je Vetiver Rock hrvatski proizvod i prvi parfem hrvatskog modnog brenda Rock Filius. Nnamijenjen je ženama i muškarcima, a riječ je o vrhunskom proizvodu. Ovaj ekstrakt parfem sadrži visokih 30% esencijalnih ulja u svome sastavu.

Na dm-ovim policama kupci će parfem Vetiver Rock prvenstveno prepoznati po profinjenoj, fino poliranoj bočici. Ovu bočicu ispunjenu mirisom prirodne zlatne boje krasi luksuzan, no nenametljiv zlatni čep s Rock Filius logom. A zanimljvo, to je modni brend našeg nogometnog svjetskog srebrnog reprezentativca Dejana Lovrena, sadašnjeg braniča engleskog Liverpoola.


“Kreiranje parfema Vetiver Rock za mene je bilo posebno iskustvo. Želio sam stvoriti parfem koji bih i sam nosio. Miris koji će ljudi pamtiti i za kojim će se okretati, a Vetiver Rock je upravo to. Čvrsto sam stajao pri ideji da moramo kreirati visokokvalitetan proizvod koji će svi poželjeti nositi na sebi. I krajnji rezultat je unisex miris koji ima vrhunski sastav i izuzetnu postojanost. Uz to, odabir partnera mi je bio jako važan. Željeli smo surađivati s nekim u koga imamo puno povjerenje, a dm i Hrvatska Parfemska Kuća pokazali su se kao idealni suradnici”, rekao je Dejan Lovren.

Vetiver Rock je lagan, prožet začinskim i drvenastim notama, a istovremeno svjež i topao

Vetiver Rock u dm-ove prodavaonice dolazi iz laboratorija Hrvatske Parfemske Kuće. Ona je u suradnji s Dejanom Lovrenom kreirala recepturu koja zadovoljava i najistančanije ukuse. Glavni sastojak parfema je vetiver koji podjednako vole i žene i muškarci. Parfem Vetiver Rock je lagan, prožet začinskim i drvenastim notama te je istovremeno svjež i topao. Osim vetivera, sadrži i mahunu Tonke, lješnjak, đurđicu, sandalovinu, duhan, karamelu i praline.

“Kada smo krenuli u suradnju s Dejanom Lovrenom i Rock Filiusom, odmah nam je bilo jasno kako radimo s partnerima koji imaju vrlo jasnu viziju onoga što žele. Koncept luksuznog unisex parfema nam se jako svidio i veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku raditi na ovako zanimljivom i kreativnom projektu. Želje sukreatora Dejana Lovrena i Rock Filius teama pretočili smo u lagan, ali istovremeno moćan i senzualan parfem. Njega odlikuje iznimna postojanost, visoka količina esencija i punoća mirisa. A on se nakon nanošenja razvija u tri note”, pojasnio je nastanak parfema Vetiver Rock glavni parfumer Hrvatske Parfemske Kuće Tomislav Vrbanec.

Dejan Lovren razveselio je obožavatelje i obožavateljice finih parfema i sporta koji su ga u nedjelju mogli i osobno upoznati. Gotovo 1.000 obožavatelja okupilo se ispred dm-ove prodavaonice u zagrebačkom Arena centru kako bi ga pozdravili i sa sobom ponijeli uspomenu na susret s proslavljenim nogometašem. A to je bio autogram na svojem primjerku parfema Vetiver Rock! Više o Rock Filiusu doznajte na službenoj mrežnoj stranici na adresi rockfilius.com, a Dejana pratite na njegovom Instagram profilu.

Tagged