modni trendovi 2023 - platnena vrećica

Modni trendovi 2023. imaju novi must have predmet – ekološku platnenu vrećicu

Ako ste među onima kojima su važni modni trendovi i bitno Vam je biti up to date, onda je početak ove nove, 2023. godine, pravi trenutak za nove ideje i poticaj za isprobavanje nečeg novog. Saznajte što je novi #musthave u kratkom vodiču koji smo pripremili.


Kosa & 2023. – vraća se jutarnji izgled kose!

Dobra vijest za sve one koji ne znaju slagati savršene simetrične frizure jer nam se u 2023. vraća tzv. jutarnji izgled kose! Drugim riječima – čupavo je in! Ipak, za sve dugokose dame ipak je preporuka da kosu ne vežu samo u kuštrave punđe ili jednostavne repove. Prijedlog je da se ispletu pletenice, koje ponovno imaju svoje mjesto na modnoj pisti.

Što se tiče boja, dobrodošle su bogate smeđe i bakrene, kao i svilenkaste crne. A one najhrabrije neka se odvaže na biserno plavu, boju koja će u 2023. biti pravi hit. I da dodamo, šuška se da se vraća i trend iz 2000-ih – mokri izgled kose koji je tada bilo moderno nositi!

Odjeća & 2023. – šuška se da se traper vraća u modu

Kada bismo morali jednom riječju pojasniti koji nas modni trendovi čekaju u 2023. u odijevanju, mogli bismo samo reći – DRAMA! Nosit će se jače boje, kraće suknje, predimenzionirana odijela i, naravno, uvijek popularne bijele košulje na tisuću različitih načina. P. S. U modnim se krugovima spominje povratak trapera na velika vrata…

Make up & 2023.

Za one koji se ne vole suviše šminkati i preferiraju natural look, 2023. godina bit će zakon! Preferirat će se minimalna, prirodna šminka uz obavezan svjetlucavi detalj poput sjenila na očima, koje bi trebalo biti statement cijelog make upa. A ako se želite posebno zabaviti ili privući pokoji pogled više, preporuka je zasvjetlucati i obrve.

Modni trendovi uz apsolutni must have – nosi se platnena vrećica!

Pitate se koji je to komad koji jednostavno morate imati? Je li to bezvremenska mala crna haljina ili određeni parfem? Ne. Puno je jednostavnije. Ako želite biti sigurni da ste u trendu, vaš će outfit upotpuniti jedna naizgled obična, ali planetu izuzetno važna platnena vrećica. Kada ju nosite, pokazujete da razumijete što su najvažniji trendovi i da znate da je svaki doprinos smanjenju ukupne količine plastike iznimno važan. Kada ju nosite, dokazujete da promišljate o svojem izgledu, ali i dalje od toga, te da birate održivo i ekološki prihvatljivije rješenje.

Zato, ako u 2023. želite biti glavna zvijezda i istinski influencer, primjerom pokažite da znate što je uistinu važno. I zato baš svaku modnu kombinaciju upotpunite jednom platnenom vrećicom. A tako i izbjegnite gomilanje jednokratne plastike u prirodi. Sjetite se – ako si u modi, održivost te vodi. Ako želite posebne i moderne platnene vrećice, koje će biti primijećene gdje god ih nosili, potražite jedinstvenu liniju koju su izradili dizajneri poznatog hrvatskog brenda Hippy Garden u suradnji s Fondom za okoliš i energetsku učinkovitost.

Dodajmo da se u Europskoj uniji godišnje iskoristi se oko 100 milijardi plastičnih vrećica. A čak ih 8 milijardi završi odbačeno u prirodu. Kako bi potaknuo javnost na češće korištenje platnenih vrećica ili višekratnu upotrebu plastičnih vrećica, Fond za okoliš i energetsku učinkovitost pokrenuo je kampanju #musthave koju su podržali i brojni hrvatski influenceri. Pronađite i vi svoju idealnu platnenu vrećicu s cool natpisom ili otiskom koja će nadopuniti vaš modni izričaj i pokažite svijetu da znate što je zaista #musthave ove sezone. Više doznajte na mrežnim stranicama Fonda na adresi fzoeu.hr.

Tagged