pips chips & videoclips - vesna | 2023.

Pips, Chips & Videoclips objavili svoj novi album – dugoočekivano izdanje pod nazivom “Vesna”

Grupa Pips, Chips & Videoclips objavila je u utorak, 17. listopada 2023. godine, svoj novi album – dugoočekivano izdanje pod nazivom “Vesna”. Ranije najavljen singlovima “Pariz” i “Većinom“, novi studijski album Pipsa prvo je album izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela “Walt”.

Album Vesna broji ukupno osam pjesama, a glazbu i tekst potpisuje Dubravko Ivaniš Ripper. Marko Levanić i Ivan Božanić zaduženi su za produkciju i aranžmane, a za miks i mastering Pavao Miholjević i Jurica Ferina. Naslovnicu albuma potpisuje Nikolina Ivezić, a sniman je u studiju Dan, Mrak.

Na albumu su svirali i pjevali Dubravko Ivaniš Ripper koji je uz vokal svirao i klavijature. Njih je svirao i Ivan Božanić uz gitaru, a na klavijaturama je i Marko Levanić koji je zadužen i za bas. Krunoslav Tomašinec je na gitari, Zdeslav Klarić na klaviru, a Pavle Gulić je svirao bubanj, dok se kao prateći vokali pojavljuju Ivana Starčević, Jadranka Ivaniš i Lucija Ivaniš.

Album “Vesna” će se predstaviti petodnevnom rezidenturom u zagrebačkom klubu Sax

Novi materijal Pipsa najavili su Pariz, punokrvni ljubavni singl. A on se, kako kaže Dubravko Ivaniš, dotiče ključnih pitanja koja traže konkretne odgovore. Nakon njega došao je i Većinom koji i otvara album Vesna. Sve je to dalo uvid u dugoočekivani studijski uradak koji je upravo objavljen. I dodajmo, album Vesna objavljen je za LAA i od danas dostupan na većini streaming servisa i YouTube kanalu Pipsa. Na Spotify stiže kroz dva dana, a CD će biti dostupan u svim boljim shopovima sljedeći tjedan.

Prvi koncerti na kojima će se nove pjesme, uz diskografsku akciju Pipsa, moći čuti uživo planirani su od 7. do 11. studenog 2023. godine u zagrebačkom klubu Sax. Samo ćemo spomenuti, njihova petodnevna rezidentura u Palmotićevoj je već odavno rasprodana. Sve što vas dodatno zanima o ovom već kultnom zagrebačkom bendu doznajte na mrežnoj adresi pipschipsvideoclips.com.

AUDIO-VIDEO: Pips Chips VideoClips – Vesna (cijeli album)

Tagged