pips chips & videoclips | dubravko ivaniš ripper | foto: matej grgić | 2023.

Pips, Chips & VideoClips održat će i četvrti koncert u Saxu, a on je na rasporedu u subotu, 11. studenog 2023. godine!

Originalan plan grupe Pips, Chips & Videoclips da nastupi dvije večeri u zagrebačkom klubu Sax! propao je nakon manje od jednog tjedna. Tako će ovaj popularni bend u Saxu nastupati čak četiri dana zaredom – od srijede do subote, od 8. do 11. studenog 2023. godine!


Online kontingenti za prva tri koncerta već su rasprodani, a u samom klubu ima još maleni broj fizičkih ulaznica. Dodajmo da prodaja za finalnu večer, u četvrtak, 11. studenog, kreće u ponedjeljak, 18. rujna u 12 sati i to putem online sustava Eventim. Dodajmo i da će fizičke ulaznice biti dostupne na blagajni kluba Sax! svaki dan u radno vrijeme kluba.

Koncerti u Saxu prvi su klupski nastupi benda u Zagrebu nakon pune četiri godine. Točnije, koncerata na ovom istom mjestu krajem 2019. godine. Također, ovo će biti i prva samostalna svirka benda Pips, Chips & VideoClips u Zagrebu nakon rasprodane Šalate iz rujna 2022. godine. Dodajmo i da se bend se uskoro sprema za objavu novog studijskog albuma, koji će biti predstavljen na nadolazećim koncertima. A on će podsjetiti i na cijeli niz klasika iz svog prebogatog kataloga. Više o ovom sada već kultnom bendu doznajte putem njihovog službenog Facebook profila.

VIDEO: Pips Chips & VideoClips – Dinamo ja volim

Tagged