pips chips & videoclips - većinom | foto: matej grgić | 2023.

Pips Chips & VideoClips, nakon odličnog singla “Pariz” i pred samu objavu novog studijskog albuma “Vesna”, predstavljaju pjesmu “Većinom”

Grupa Pips Chips & Videoclips predstavlja svoj novi singl “Većinom”, ali i pripadajući videospot. Nova pjesma najavljuje album “Vesna” koji će biti objavljen u utorak, 17. listopada 2023. godine, a cijela diskografska akcija Pipsa dolazi u vrijeme kad je bend rasprodao čak pet uzastopnih koncerata u zagrebačkom klubu Sax.

Nakon odličnog singla Pariz grupa Pips Chips & VideoClips pred samu objavu novog studijskog albuma predstavljaju pjesmu Većinom. Glazbu potpisuju Dubravko Ivaniš, čiji je i tekst te producenti Marko Levanić i Ivan Božanić. A za miks su bili zaduženi Pavao Miholjević i Jurica Ferina. “Većinom doživljavam kao pospremanje i brzinsku rekapitulaciju gdje smo i što smo. Možda je tako najbolje startati s Vesnom. Na čisto i bez repova. I Gonzo je slično napravio s videom koji je reminiscencija na čitav niz spotova koje smo zajedno radili praktički od prvog dana benda”, rekao je povodom novog spota Dubravko Ivaniš.

A u upravo video potpisuje autor najvećih i najznačajniih ostvarenja benda – Radislav Jovanov Gonzo. Materijal je montirala Anita Jovanov, a u snimanju su sudjelovali Dinka Vuković, Ivana Pavlović, Hrvojka Begović, Damir Klemenić, Lucija Ivaniš, Toma Medvešek i hulahopdžijska banda. Dodajmo da Pariz i Većina najavljuju novi studijski album Pipsa imena Vesna koji stiže 17. listopada. To je prvo dugačko izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela Walt. Prvi koncerti na kojima će se nove pjesme moći čuti uživo nakon objave planirani su od 7. do 11. studenog u zagrebačkom klubu Sax. I dodajmo, petodnevna rezidentura Pipsa u Palmotićevoj je rasprodana. Više o Pipsima doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Pips Chips & VideoClips – Većinom & Pariz

Tagged