pips chips & videoclips - pariz | 2023.

Pips Chips & Videoclips predstavlja singl “Pariz”, najavnu pjesmu nadolazećeg albuma “Vesna”

Pips Chips & Videoclips, jedan od najvećih hrvatskih bendova, predstavlja pjesmu “Pariz”, prvi i najavni singl s nadolazećeg albuma “Vesna”! “Ova pjesma je u osnovi ljubavna pjesma. No, ona se usput i dotiče ključnih, većini dobro poznatih pitanja, koja traže konkretne odgovore. Zato sam, ne bježeći od odgovornosti, ponudio i neka rješenja koja vam, nadam se, mogu poslužiti nađete li se u konkretnoj frci u konkretnom Parizu”, poručuje Dubravko Ivaniš Ripper, pjevač kultnih Pipsa.

Glazbu i tekst za singl Pariz potpisuje Dubravko Ivaniš, produkciju Ivan Božanić, miks Pavao Miholjević i Jurica Ferina, dok je za likovno rješenje naslovnice bila zadužena Nikolina Ivezić. Režiju za prateći video spot potpisuje Rino Barbir, nagrađivani splitski redatelj sa zagrebačkom adresom, poznat po nizu spotova za Vojka V, dobitnik Porina za najbolji videospot Ne može i nagrade ZFF-a za kratki film Druker. Glavne uloge u spotu tumače Hrvojka Begović iz ZKM-a i Damir Klemenić iz Performinunita, kazališta Mala scena i Trešnja te bivši član Montažstroja.

Rino je ubio sa spotom. Opet je drugačiji od svega što je radio. A on se nikada ne ponavlja, a opet to je on, njegov je potpis… Brutalno je prikazan koloplet muško-ženskog odnosa, taj leftoverski eros i tragedija istovremeno. Al bez patetike, jer pjesma je zajebancija”, dodajmo Dudo Ivaniš. Pariz je prvi singl s Vesne, novog albuma Pipsa zakazanog za ranu jesen ove, 2023. godine i to pod okriljem LAA. Više informacija o bendu Pips Chip & Videoclips doznajte na mrežnim stranicama na adresi pipschipsvideoclips.com.

VIDEO: Pips Chips & Videoclips – Pariz

Tagged