natali dizdar - dobro je sve | 2024.

Natali Dizdar predstavlja singl “Dobro je sve”, ali i vrućim fotografijama s plaže najavljuje svoj novi album

Nakon što je singlovima “Zadnji dan ljeta” i “Ocean” postavila visoke standarde za ljetni hit, Natali Dizdar odlučila je nastaviti niz rasplesanih vrućih ritmova i predstavlja novu pjesmu koju je nazvala “Dobro je sve”! I dodajmo, singl je dodatno začinila vrućim fotografijama s plaže kojima najavljuje još jednu veliku novost. Ta novost je izlazak njezina novog albuma “Zadnji dan ljeta”, a kojeg možemo očekivati, baš kako sam naslov kaže, u nedjelju, 22. rujna 2024. godine.

Dobro je sve je za mene nekako savršen opis ljeta, a i zahvalan moto za život. Pjesma je prošla kroz dugi kreativni proces i skoro se na kraju nije ni našla na albumu. Ali kada je dobila ovaj naziv sve se promijenilo. Na LP-u se inače nalazi na posljednjem mjestu. No, mislim da je baš dobar uvod za ono što ljudi mogu očekivati u nedjelju, 22. rujna 2024. godine”, rekla je Natali Dizdar.

Pjesma Dobro je sve nastavak je suradnje Natali s Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto Morto koji su producenti i čitavog novog albuma. A album Zadnji dan ljeta dobio je ime po istoimenom singlu, ali i po osjećaju koje pjesme prenose. Iako se radi o ploči pravih ljetnih hitova, svi oni dolaze s dozom nostalgije i melankolije. I savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osjećaj zadnjeg dana ljeta…

Na albumu “Zadnji dan ljeta” Natali ima i dva dueta

“Osim što sam uvijek sretna kad neki projekt uspijemo dovesti do kraja, jako sam uzbuđena zbog ovog albuma jer mislim da donosi jednu novu svježinu u zvuku, ali žanrovski je to zapravo odlazak na neka stara dobra zaboravljena mjesta tamo negdje s početka 2000-ih. Super mi je bilo raditi s Rokom i Hrvojem, biti dio njihovog kreativnog kaosa i sigurna sam da Zadnji dan ljeta neće biti naša zadnja suradnja”, osvrnula se Natali na novi album. No, ona je otkrila i malu tajnu: “Posebno sam sretna što na albumu imam i dva dueta. A s kim? To ćete saznati u nedjelju, 22. rujna. Ili kao što već znate – na zadnji dan ljeta.”

Nakon izlaska singla Natali Dizdar očekuje i bogata ljetna turneja. A ona započinje u subotu, 22. lipnja, u Šibeniku na Tvrđavi Barone. U Šibenik se vraća već u subotu, 13. srpnja, gdje u sklopu projekta Arsen, čovjek kao ja na Tvrđavu Mihovil. Potom u subotu i nedjelju, 27. i 28. srpnja, Natali i njezin bend dolaze u Crnu Goru. Točnije u Portonovu te u Podgoricu. U subotu, 3. kolovoza stižu u Posušje, u utorak, 20. kolovoza sviraju u Makarskoj, a u subotu, 31. kolovoza u Poreču.

Autorica odličnih fotografija Natali u ljetnom izdanju je fotografkinja Matea Smolčić Senčar. A za retro styling Natali Dizdar zadužena je bila stilistica Ana Nikačević. Odličan make up i frizuru osigurao je salon Primevision, a posebno se zahvaljuje brendu Pupa. A što Natali Dizdar još radi, stvara i planira, doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Natali Dizdar – Dobro je sve

Tagged