franka - sve dok sanjaš | 2019.

Franka predstavlja singl “Sve dok sanjaš”, pravog nasljednika hita “S tobom”

Franka, hrvatska pop zvijezda predstavlja novi singl “Sve dok sanjaš”, a pjesma je istinska nasljednica Frankinog velikog hita “S tobom”! Tako su je nazvali glazbeni kritičari koji su je čuli, kao i glazbenici koji su radili s njom na ovom singlu. Tu je i video spot koji predstavlja predivnu priču o krugu života gledanu očima majke, a prikazanu kroz godine, tj. sva četiri godišnja doba. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Videospot je snimljen u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, a premijerno je prikazan na Frankinom YouTube kanalu.

“Za mene je Sve dok sanjaš najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula S tobom. Znala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle!”, rekla je Franka. I dodajmo, styling i kreativu potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru Salon Franić. Spot, prepun specijalnih efekata tvrtke Mirnovec, sniman je dva dana u slovenskoj Logarskoj Dolini.

“Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih. To je za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljivijii period života. Sretna sam jer smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nama zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi – supružnici, partneri, prijatelji, roditelji, djeca – svi oni koji nekoga neizmjerno vole”, dodala je Franka.

VIDEO: Franka – Sve dok sanjaš & S tobom

Tagged