eDinamo Cup 2019 / eSports FIFA 20

Turnir “eDinamo Cup by Sancta Domenica” – prvi eSport turnir sportskog kolektiva u Hrvatskoj

Zagrebački Dinamo u suradnji s partnerima, u subotu, 12. listopada 2019. godine organizira “eDinamo Cup by Sancta Domenica”. Riječ je o prvom eSport turniru nekog sportskog kolektiva u Hrvatskoj i regiji, a koji naš nogometni prvak organizira u suradnji s pokroviteljima – tvrtkama Santa Domenica i Hrvatski Telekom. Turnir počinje u subotu, 12. listopada s početkom u 10 sati na stadionu Maksimir, odnosno u prostorijama u podnožju sjeverne tribine, a za nagradni fond od 10.000 kuna te titulu pobjednika borit će se 128 igrača koji će odmjeriti snage u igri FIFA 20. Pobjednik turnira osvaja prvu nagradu u vrijednosti od 5.000 kuna, finalist će dobiti nagradu u vrijednosti 3.000 kuna, dok će trećeplasirani na turniru osvojiti nagradu u vrijednosti 2.000 kuna.

Na turniru će sudjelovati i igrači GNK Dinama, a prijave će biti online po principu najbrže prijave. Voditelj programa biti će komičar Aleks Curać – Šarić, dok će polufinalni ogledi te finale biti prenošeno na Dinamovom You Tube kanalu uz stručni komentar Ivana Blažička.

Pozivamo sve navijače da dođu na prvi gaming eDinamo Cup, gdje ih čekaju brojni zabavni sadržaji i nagradne igre. Posjetitelji će imat će priliku zaigrati igricu FIFA 20 s prijateljima te imati priliku vidjeti uživo i humanoidnog robota kojeg je Dinamo angažirao specijalno za ovu priliku.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged