eDinamo Cup 2019 / eSports FIFA 20

Turnir “eDinamo Cup by Sancta Domenica” – prvi eSports turnir sportskog kolektiva u Hrvatskoj

GNK Dinamo u suradnji s partnerima u subotu, 12. listopada 2019. organizira “eDinamo Cup by Sancta Domenica”. Riječ je o prvom eSports turniru nekog sportskog kolektiva u Hrvatskoj i regiji a koji naš klub organizira u suradnji s pokroviteljima Santa Domenica i Hrvatski Telekom.

Turnir počinje u subotu, 12. listopada s početkom u 10 sati na stadionu Maksimir, odnosno u prostorijama u podnožju tribine Sjever dinamovog stadiona ,a za nagradni fond od 10 000 kuna te titulu pobjednika borit će se 128 igrača koji će odmjeriti snage u igri FIFA 20.

Pobjednik turnira osvaja prvu nagradu u vrijednosti od 5000 kuna, finalist će dobiti nagradu u vrijednosti 3000 kuna, dok će trećeplasirani na turniru osvojiti nagradu u vrijednosti 2000 kuna.

Na turniru će sudjelovati i igrači GNK Dinama, a prijave će biti online po principu najbrže prijave.

Voditelj programa biti će komičar Aleks Curać – Šarić, dok će polufinalni ogledi te finale biti prenošeno na Dinamovom You Tube kanalu uz stručni komentar Ivana Blažička.

>>> Gledajte uživo eSports Turnir: Dinamo na Youtubeu

Pozivamo sve navijače da dođu na prvi eDinamo Cup, gdje ih čekaju brojni zabavni sadržaji i nagradne igre. Posjetitelji će imat će priliku zaigrati FIFA 20 s prijateljima te imat priliku vidjeti uživo i humanoidnog robota kojeg je Dinamo angažirao specijalno za ovu priliku.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Turnir “eDinamo Cup by Sancta Domenica” – prvi eSports turnir sportskog kolektiva u Hrvatskoj

Comments are closed.