javna garaža "langov trg" zagreb - kolovoz 2015.

Uspostavlja se redovan rad javnih garaža kojima upravlja podružnica Zagrebparking

Uspostavom javnog gradskog prijevoza u Gradu Zagrebu koji se dogodio u ponedjeljak, 27. travnja 2020. godine, uspostavlja se i redovan rad javnih garaža kojima upravlja podružnica Zagrebparking. Građani koji imaju potvrdu nadležnog gradskog ureda da su njihovi objekti oštećeni u potresu te imaju prebivalište u zoni naplate parkiranja i dalje imaju pravo na besplatno parkiranje u bilo kojoj od sljedećih javnih garaža: Tuškanac, Langov trg, Petrinjska, Gorica i u javnim garažama u Novom Jelkovcu.


Korisnici koji žele ostvariti pravo na besplatno parkiranje prema navedenoj osnovi, trebaju popuniti Zahtjev za besplatno parkiranje u javnim garažama koji mogu pronaći na internestkoj stranici zagrebparking.hr i u javnoj garaži kod dežurnog kontrolora. Ispunjen zahtjev može se poslati putem e-maila s pripadajućom dokumentacijom na adresu javnegaraze.zgp@zgh.hr. Uz zahtjev je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice, prometne dozvole i potvrde o pregledu objekta.

Još uvijek je besplatno parkiranje na javnim gradskim površinama na području gradskih četvrti Donji grad, Gornji grad – Medveščak, Podsljeme, Gornja Dubrava i Sesvete.

Ovim putem ponovno pozivamo sve građane čiji su automobili oštećeni u potresu i nisu u voznom stanju, da se jave na sljedeće kontatke: 01 642 1888, 091 4816 043 ili e-mail: zg.pauk@zgh.hr.

Zagrebački holding će im besplatno premjestiti vozilo na lokaciju na području Grada Zagreba ili na parking Zagrebačkog velesajma.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged