gaj urni, mirogoj, zagreb / studeni 2015.

U travnju će građanima stići računi za grobne naknade za 2020. godinu

U travnju, kao i svake godine, građanima će na kućne adrese stići računi za grobne naknade za 2020. godinu. Pozivaju se svi platitelji grobnih naknada na podmirenje dospjelih, a neplaćenih obveza. Također, u kuvertama će se naći i letak namijenjen korisnicima / platiteljima usluga Gradskih groblja na svih 28 lokacija o kojima skrbi i njima upravlja Podružnica Gradska groblja. U tom letku mnoštvo je informacija građanima o načinima ugovaranja grobnih usluga, o održavanju grobova, mogućnostima pristupa i parkiranja motornih vozila, kretanju po grobljima, mogućnostima korištenja električnih automobila za građane s otežanim kretanjem, prikupljanju i razvrstavanju grobnog otpada te svi drugi servisni podaci kako bi građani imali što potpuniju informaciju o ponudi usluga Gradskih groblja.


Posebno podsjećamo platitelje na obvezu redovitog plaćanja grobnih naknada

Građani koji duže vrijeme ne ispunjavaju svoje financijske obveze prema Gradskim grobljima, protekom 10 godina gube svoje pravo korištenja grobnog mjesta. Stoga Uprava Gradskih groblja poziva građane da provjere stanje svojih dugovanja te da ih na vrijeme podmire.

Sve podatke o dugovanju građani mogu dobiti u pisarnici Upravne zgrade Gradskih groblja na Mirogoju, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 15 sati, telefonom na brojeve 01 4696 707 ili 01 4696 748 ili na e-mail info@gradskagroblja.hr.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged