autobusna linija 290 - autobusni kolodvor velika gorica / svibanj 2017.

Nova ZET-ova autobusna linija 290 povezuje Kvaternikov trg, Veliku Goricu i Zračnu luku

Od 28. ožujka 2017. godine u prometu je nova ZET-ova autobusna linija 290 Velika Gorica – Zračna luka Zagreb – Kvaternikov trg. Na trasi dugoj 19 kilometara, autobus će prolaziti kroz dvije tarifne zone, prelaziti rijeku Savu preko Domovinskog mosta i zaustavljati se na 20 autobusnih stajališta. Novom autobusnom linijom ostvarena je izravna prometna povezanost za sve korisnike novoizgrađene Međunarodne zračne luke kao i kvalitetnija prijevozna usluga za stanovnike Velike Gorice i okolnih naselja.

Linija 290 će polaske ostvarivati svakih 35 minuta. Prvi polazak radnim danom i subotom sa Kvaternikovog trga bit će u 4.20, a nedjeljom u 5.20 sati.

Prvi polazak autobusa iz Velike Gorice za Zagreb kreće točno u 5 sati. Zadnji autobus koji za Goricu s Kvatrića možete uhvatiti je u 23 sata i 25 minuta, dok zadnji iz Gorice kreće u ponoć i 15 minuta.

Raspored vožnje radnim danom i subotom su identični, razlikuje se vozni red nedjeljom i blagdanom samo po prvom polasku – nedjeljom je to u 5 sati i 20 minuta s Kvatrića te u 5 sati i 35 minuta iz Velike Gorice.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Nova ZET-ova autobusna linija 290 povezuje Kvaternikov trg, Veliku Goricu i Zračnu luku

Comments are closed.