krasnodar - dinamo / uefa europa league 2021

Što misle Zoran Mamić i Arijan Ademi uoči utakmice “Dinamo – Krasnodar”?

“Približava se uzvrat utakmice Dinamo – Krasnodar. U prvoj smo napravili odličan rezultat (Dinamo je pobijedio 2:3, op.a.), ali u uzvratu moramo igrati s još više koncentracije, biti konkretniji u iskorištavanju naših šansi, još kompaktniji, još željniji dobrog rezultata jer to je jedini put kako potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice i plasirati se u sljedeći krug natjecanja”, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Osim ozlijeđenog Sadegha Moharramija i kažnjenog Bartola Franjića svi igrači su na raspolaganju. Zdravi su, spremni i meni je kao treneru s jedne strane privilegij imati toliki broj kvalitetnih igrača, s druge se javlja glavobolja kako odrediti tih 11 koji će istrčati”, dodao je Mamić.


“Osjeća se veliko samopouzdanje u momčadi, dački vjeruju u svoje mogućnosti, to i pokazuju na terenu, sigurno je pomoglo i iskustvo nastupa u brojnim europskim utakmicama. Doduše, takvo iskustvo nemaju baš svi jer neki su novi, neki nisu bili u prvom planu. Ali, postoji dobar gard, dobar govor tijela koji pokazuju da je tu puno vjere. Ali, to je vjera s pokrićem. Ova momčad može puno, može još više”, smatra Zoran Mamić.

“Imao sam dobre šanse koje nisam iskoristio. Ali, vjerujem da ću ih iskoristiti u četvrtak. Očekujem težak dvoboj kao što je bio i u gostima, dakle s puno trke, truda i zajedništva. Samo tako možemo to izvući. Sigurno je da je u početku dosta teže jer su očekivanja veća, moramo proći… Ako ne prođemo, to je sramota. Sad smo ušli u fazu gdje smo na neki način ispunili ta očekivanja. Iako osobno mislim da možemo još puno, da možemo daleko i da ova momčad još nije ispunila svoja očekivanja”, dodao je kapetan Dinama Arijan Ademi.

Gdje gledati utakmicu Dinamo – Krasnodar?

Utakmicu Dinamo – Krasnodar možete uživo gledati u četvrtak, 25. veljače 2021. godine u 21 sati na Arena Sport 3 kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima. Uoči utakmice možete gledati uvodnu studijsku emisiju koja počinje u 20.30 sati na programu Arena Sport 1. Utakmicu sudi Halil Umut Meler iz Turske.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Više o Europskoj ligi doznajte na mrežnoj stranici uefa.com/uefaeuropaleague.

UEFA EUROPA LEAGUE: Press konferencija – Zoran Mamić i Arijan Ademi

Tagged