motocross prvenstvo hrvatske 2021 - karasov brijeg kozarevac

Motocross: Prvenstvo Hrvatske 2021 na Karasovom brijegu u Kozarevcu

Ukoliko volite motocross, ne propustite Otvoreno prvenstvo Hrvatske na motocross stazi Karasov brijeg u Kozarevcu! Najbolji hrvatski, slovenski i motocross vozači iz okolnih zemalja ponovno će pokazati svoje vozačke sposobnosti podravskoj publici. Ovo motocross prvenstvo će se održati u nedjelju, 12. rujna 2021. godine s početkom u 13 sati.

Motocross u Kozarevcu je najveći je sportski događaj koji se odvija na prostoru Turističke zajednice područja “Dravski peski”. Svake godine se na njemu okupi više od tisuću obožavatelja ovog oktanskog ludila koji dolaze pogledati najbolje vozače iz Hrvatske, Slovenije i ostalih europskih zemalja.

Ovo motorističko natjecanje pravi je mamac za sve željne adrenalina, zabave i pravog sportskog spektakla. Staza Karasov brijeg u Kozarevcu višestruko je nagrađivana za najbolju pripremu i organizaciju utrke u Hrvatskoj, a 2011. godine Kozarevac je bio domaćin Europskog prvenstva u motocrossu. Ljubitelji adrenalina i pravog moto spektakla, jeste li spremni za najbolje vozače motocrossa i njihove vratolomije?

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu organiziraju Turistička zajednica područja Dravski Peski, u suradnji s Moto klubom Karas team i Općinom Kloštar Podravski. Na motocross stazi Karasov brijeg u Kozarevcu natjecat će se najbolji vozači u klasama juniora, seniora, veterana i B lige. Prvi treninzi kreću u 9, a utrke mlađih klasa su predviđene od 11 sati. Točan raspored vožnji po klasama možete provjeriti na mrežnim stranicama Turističke zajednice područja Dravski peski. Dodajmo da je Kozarevac naselje južno od općinskog naselja Kloštar Podravski, a od njega je udaljeno oko 5,5 kilometara. Nalazi se u Koprivničko-križevačkoj županiji. Udaljenost od Zagreba do Kozarevca je nešto više od 120 kilometara.

Tagged