octobeer park 2021 - rougemarin zagreb - krigla piva

Octobeer Park – neizostavan festival za ljubitelje piva u Rougemarin Parku

Octobeer Park by Rougemarin Vas poziva da u najpoznatijem zagrebačkom “eatertainment” parku uživate u pivu, s pjenom ili bez nje… Tako do nedjelje, 26. rujna 2021. godine, svatko može doći uživati u pivi, omiljenom osvježavajućem piću koje baš svatko veže uz dobro druženje i još bolju hranu.

Ovogoišnji Octobeer Park okupit će sve one koji znaju da i dobar afterwork s kolegama s posla i opušteno druženje s prijateljima i večernji provod započinju s čašom hladne pive u ruci. Ili još bolje, s kriglom od 1 litre! Uz čak 8 ponuđenih vrsta pive, prave pivopije za vrijeme trajanja ovog festivala u Rougemarin Parku moći će naručiti omiljeno piće i u povećanoj litrenoj dozi. Tako je guštanje u zelenoj oazi ispod drveća zagarantirano za sve fanove najstarijeg alkoholnog pića na svijetu.

Okupljeno društvo i opušteni razgovori prve su asocijacije na pivo, baš kao i “čaganje” na dobru glazbu. Baš zato, Octobeer Park svoj će prvi vikend započet odličnim koncertima! U petak, 10. rujna, sve će posjetitelje ove pivske manifestacije rasplesati dobar stari funk. Tako će na pozornicu najzabavnijeg zagrebačkog parka stat će Dino Dvornik Tribute Band. A vikend otvorenja zaokružit će Cubismo svojim prepoznatljivim tropskim ritmovima u subotu, 11. rujna.

Uz sjajan line up Octobeer Park Vas zove da uz pivo uživate i u dobroj hrani

Tako će za vrijeme trajanja Octobeer Parka posjetitelji će moći okusiti najbolje BBQ varijante, koje je osmislio chef Marin Medak. Smoking kobaja u pecivu s barbecue umakom oduševit će one željne novih, neistraženih i pomalo egzotičnih okusa. Ljutkasti after taste ukusnih Hot krilca najbolje će ublažiti hladno pivo. Vučena svinjetina s kečapom od breskve i coleslaw salatom pod nazivom Vučeno prase spremno za nepce koji vole laganije okuse i laganije lager pive.

Burger i prase oduševit će gurmane spajanjem junetine i svinjetine u pecivu uz kukuruz. Pork ribs s dimljenim grahom i osvježavajućim krastavcima namamit će svakog da pozove “još jednu rundu” osvježavajuće pive. Nakon svibanjskog otvorenja skrivenog parka zagrebačkog restorana Rougemarin, koji je oduševio posjetitelje kao Chef’s Park koncept, ova je zelena oaza mira i zabave vrlo brzo zasjala u ružičastom Gin Park izdanju. A potom je postala i Europark u vrijeme Europskog nogometnog prvenstva. Dodajmo da je Rougemarin u ljetnim mjesecima okupljao obožavatelje šarenih pića u Cocktail Parku. I na kraju, posljednjih tjedana je “slavila miris” dobrog roštilja u BBQ Parku.

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka na adresi rougemarin.hr. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata od ponedjeljka do četvrtka i petkom od 17 do ponoći. Subotom i nedjeljom Octobeer Park otvoren je već od 12 pa do ponoći (subotom) i 23 sata (nedjeljom). Svi su koncerti besplatni i počinju u 20 sati. Cijeli gastro-pivski događaj traje od 10. do 26. rujna 2021. godine, a održat će se na adresi Ulica Frana Folnegovića 10 na Sigečici.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -